Μεταμόρφωση-Καρδίτσα για το Σούπερ Καπ της ΕΣΚΑΘ

Ολοκληρώνει σήμερα Σάββατο 26/9 τις υποχρεώσεις της στην πρώτη φάση του Σούπερ Καπ η Μεταμόρφωση και επιθυμεί να το κάνει με θετικό τρόπο. Το ξεκίνημά της ήταν άσχημο χάνοντας τρία ματς στη σειρά, αλλά την περασμένη Τετάρτη κατόρθωσε να πάρει το πρώτο της ροζ φύλλο κόντρα στους Τιτάνες Παλαμά και μάλιστα…

…εκτός έδρας. Οι παίκτες του Θανάση Φλεβάρη έπιασαν εξαιρετική απόδοση κερδίζοντας με 69-71 και παρουσιάζοντας δείγματα των πραγματικών τους δυνατοτήτων.
Σήμερα η αυλαία του Σούπερ Καπ πέφτει στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος». Στις 17.00 οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν τον Αθλητικό Σύλλογο Καρδίτσας με σκοπό να προσθέσουν τη δεύτερη νίκη στο ενεργητικό τους, η οποία θα τους δώσει το εισιτήριο για το φάιναλ φορ της διοργάνωσης.
Βέβαια τα αγωνιστικά προβλήματα εξακολουθούν να υφίστανται. Ο Γιώργος Παρασκευάς δεν έπαιξε την Τετάρτη, αλλά ο Θανάσης Φλεβάρης ευελπιστεί να τον έχει σήμερα μαζί του. Πάντως σίγουρα θα απουσιάσουν ο Κώστας Αγκρής για επαγγελματικούς λόγους και οι Στέργιος Γεωργαντάς, Γιώργος Διανέλλος που είναι τραυματίες.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα βρίσκονται οι Νάνης, Παπούλιας, Τσιτσιγιάννης, Φωσσές, Γιωτόπουλος, Ρόσσιος, Χαρχαρής, Ζήσης, Παρασκευάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις