Με Ικάρους Τρ. στο ΕΑΚ ο Ολυμπιακός Β. για την Γ’ Εθνική μπάσκετ

Το πρώτο παιχνίδι στην έδρα του, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μπάσκετ. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται του Ικάρους Τρικάλων στις 5μ.μ. και θέλουν να πάρουν το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα
Οι «ερυθρόλευκοι» την περασμένη αγωνιστική θα μπορούσαν να είχαν πάρει το «διπλό» στο παιχνίδι με την Αριδαία. Έφτασαν μια… ανάσα από τη νίκη, την οποία κρατούσαν στα χέρια τους στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς.
Το κακό για τον Ολυμπιακό ήταν ότι έχασε από έναν αντίπαλο που ήταν στα μέτρα του. Όπως και να έχει, οι «ερυθρόλευκοι» αφήνουν πίσω τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και επικεντρώνονται στη σημερινή με τους Ικάρους Τρικάλων.
Στον αγωνιστικό τομέα ο Γιάννης Χροναίος δεν έπαιξε στην Αριδαία λόγω διαστρέμματος, το οποίο εξακολουθεί να τον ταλαιπωρεί. Έτσι θα χάσει και τη σημερινή αναμέτρηση.
Στη διάθεση του Γιώργου Βλιώρα βρίσκονται οι Γιάννης Ευτυχίδης, Άγγελος Μπράμι, Θεόδωρος Ίλτσογλου, Φάνης Αγγελοκωστόπουλος, Βασίλης Μπουσκολίτης, Γιώργος Μπεκρής, Βαγγέλης Γιαννίκος, Φώτης Μπουσκολίτης, Αλέξανδρος Μπούρας, Δημήτρης Μπόγδανος, Παναγιώτης Σπανόπουλος, Αντώνης Μούμογλου, Σταμάτης Σκαμάγκας, Δημήτρης Καραμήτσος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις