Καραγεωργόπουλος: Θα κάνουμε όλες τις κινήσεις για να πετύχουμε

Στην ραδιοφωνική εκπομπή «Αθλητικό Ακρόαμα» φιλοξενήθηκε ο Υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Ο Κώστας Καραγεωργόπουλος μίλησε για την κατάσταση του Τζόρνταν Ντομίνγκεθ, για την εποχή Βεργέτη στη Νίκη αλλά και για τον στόχο της ομάδας που παραμένει ο ίδιος.

Δείτε αναλυτικά τα όσα ανέφερε όπως απομαγνητοφωνήθηκαν από το sportingnews.gr:

Για τον Τζόρνταν Ντομίνγκεθ: O Τζόρνταν είχε μία σφοδρή σύγκρουση με αντίπαλο του 7-8 λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού και από την πτώση που είχε αποκόμισε έναν σοβαρό τραυματισμό (κάταγμα στα πλευρά) για να μην αφήσει την ομάδα του με 9 παίκτες αγωνίστηκε ως το τέλος με αυτόν τον σοβαρό τραυματισμό. Με το τέλος του αγώνα ο Ισπανός λιποθύμησε από τους αφόρητους πόνους. Διακομίσθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας της Ρόδου όπου και διαπιστώθηκε ο τραυματισμός του. Ο παίκτης γύρισε κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή στον Βόλο και θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο της Λάρισας για υποβληθεί σε μαγνητική. Σχεδόν απίθανο να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Για τους υπόλοιπους τραυματισμούς: Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι πλέον υγιείς. Ο Μπιτσάκος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο αλλά δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό. Από την άλλη ο Καμπαγέρο έπαιξε με ένεση για περίπου 30 λεπτά λόγω ενοχλήσεων στον έξω πλάγιο σύνδεσμο στο γόνατο. Ο Αργεντινός ταλαιπωρείται καιρό από αυτές τις ενοχλήσεις αλλά και οι δύο μαγνητικές που έχει κάνει ήταν «καθαρές».

Για την «εποχή» Βεργέτη : Υπάρχει σημαντική διαφορά στον τρόπο προσέγγισης κάτι που ήδη έχει αλλάξει τον ψυχολογία στο αγωνιστικό τμήμα. Είναι άριστος γνώστης των ποδοσφαιρικών συσχετισμών, δεν είναι κάποιος τυχαίος έχει κοούτσαρει στο White Hart Lane. Για το έμψυχο δυναμικό που με ρωτάτε, προφανώς για να ήρθε στην Νίκη είναι ικανοποιημένος με το έμψυχο υλικό, αλλά σίγουρα θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις τον Ιανουάριο. Ο στόχος μας δεν έχει αλλάξει, είναι ο πρωταθλητισμός και θα κάνουμε όλες τις κινήσεις για να τον πετύχουμε.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου: Για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Αναμένεται πολύς κόσμος το Σάββατο στο γήπεδο, παρότι οι σχέσεις μεταξύ διοίκησης και κόσμου είχαν διαταραχθεί με τα κακά αποτελέσματα της ομάδας. Αυτό μπορεί να αλλάξει άρδην με ένα καλό αποτέλεσμα την Κυριακή. Η ομάδα με ένα τρίποντο θα ανέβει τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά. Ελπίζουμε για το καλύτερο.

Για την απουσία των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου: Aκόμα και πρόθεση να έχει η γηπεδούχος ομάδα να δώσει εισιτήρια, τον τελευταίο λόγο έχει η ΕΛ.ΑΣ. Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους διοικούντες του Ολυμπιακού ούτε με τους φιλάθλους του. Δυστυχώς λόγω των γηπεδικών εγκαταστάσεων της Νεάπολης δεν μπορούν να υπάρχουν φιλοξενούμενοι οπαδοί, παρά μόνο οι προσκλήσεις που θα δοθούν στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις