Για το “δύο στα δύο” ο Βόλος σήμερα με Ηλιούπολη

Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έδρας δίνει ο Βόλος για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο της Α2 ανδρών. Η ομάδα του Δημήτρη Μπλάνα υποδέχεται στις 13.30 στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας την Ηλιούπολη με στόχο να πετύχει τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα. Θυμίζουμε, πως ο Βόλος προέρχεται από νίκη με 10-7 επί του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο σημερινός αντίπαλος του Βόλου την 1η αγωνιστική «στραβοπάτησε» φέροντας ισοπαλία 7-7 εντός έδρας με τον Ν.Ο. Λάρισας.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Βόλο και στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι: Νίνος Νάσιος (τερμ.), Χρυσόστομος Δανιήλ, Δημήτρης Γκανάτσιος, Στέργιος Παπαβασιλείου, Γιάννης Μαρινάγης, Χρήστος Μαρινάγης, Κώστας Πετρόπουλος, Βασίλης Βλιώρας, Δημήτρης Γλούμης, Γιώργος Στεργίου, Μηνάς Νικηφορίδης, Χρήστος Κουφιδάκης, Σωτήρης Ιωακείμ (τερμ.), Μιχάλης Νικολέρης, Δημήτρης Κοκκινάκης, Λευτέρης Ανδρής, Ιάσων Μάρκου, Θάνος Γραμμένος, Αλέξανδρος Κολημήτρας.

Διαιτητές του σημερινού παιχνιδιού ορίστηκαν οι Ανδρέας Κατσώνης και Θεοφάνης Ποσποτίκης και κριτές τέρματος οι Χρήστος Κυράνης και Άρης Σπυρόπουλος. Μέλη της γραμματείας θα είναι οι Μαρκέλλα Λέτσιου, Αργυρώ Βασιλειάδου και Ιφιγένεια Νάνου, ενώ χρέη παρατηρητή διαιτησίας ανατέθηκαν στον Μανώλη Πατλάκα.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στον βόρειο όμιλο της Α2 πόλο είναι το εξής:
Κολ. Νέας Ιωνίας Βόλου, 13.30, Βόλος-Ηλιούπολη
Κολ. Λάρισας, 13.30, Ν.Ο. Λάρισας-Άρης
Κολ. Ποσειδώνιο, 14.00, ΟΦΘ-Νηρέας Γέρακα
Κολ. Χαϊδαρίου, 16.00, Α.Ε. Χαϊδαρίου-Μίλων

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις