Εξαιρετική εμφάνιση για τις αθλήτριες της ΓΕ Βόλου

Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου διοργανώθηκε  στο Γυμναστήριο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη, η Τελική φάση του πρωταθλήματος ανσάπμλ ρυθμικής (ομαδικό πρόγραμμα) στις κατηγορίες κορασίδων και παγκορασίδων.

Η Γυμναστική Ένωση Βόλου συμμετείχε με ομάδες και στις δύο κατηγορίες, οι οποίες πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα των κορασίδων αποτελούμενη από τις αθλήτριες: Διάκου Αποστολία, Διάκου Ιωάννα, Γεραμπίνη Στέλλα, Κεσμετζή  Έρικα, Νίνου Φένια  και Στάμου Ναυσικά   με ένα υπέροχο πρόγραμμα με στεφάνια κατέκτησε  την 4η θέση  με σύνολο βαθμολογίας 22.600  μένοντας  για 0.100 πίσω από την τρίτη ομάδα, που είχε σύνολο βαθμολογίας 22.700 και έχασε το μετάλλιο στις λεπτομέρειες.

Η ομάδα των παγκορασίδων βρέθηκε  στην 8η θέση αποτελούμενη από τις αθλήτριες: Γιαμουστάρη Κίκα, Γκιντσίδη Σταυρίνα, Μπανάσιου Κωνσταντίνα, Μπουγά Γεωργία, Στάμου Μαρκέλλα , οι  οποίες συμμετείχαν  για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες και επέστρεψαν ενθουσιασμένες από την εμπειρία τους.

Την ομάδα συνόδεψαν στη Θεσσαλονίκη οι προπονήτριες τους Ρούσσα Κωνσταντίνα, Βούλγαρη Μαρία, Βούλγαρη Εύα, Καμπούρογλου Χρυσάνθη και Κατσιμπέρη Εριφύλλη καθώς και οι γονείς των αθλητριών που στήριξαν  ενεργά την προσπάθεια των παιδιών.

Το  Δ.Σ. συγχαίρει τις αθλήτριες και τις προπονήτριες  και εύχεται κάθε επιτυχία στην αθλητική χρονιά που μόλις ξεκίνησε.