Ανάληψη-ΓΣ Βόλου κοντράρονται στο κύπελλο ΕΣΚΑΘ

Σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται σήμερα Σάββατο στο κλειστό του ΕΑΚ. Ανάληψη και ΓΣ Βόλου «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης στο Κύπελλο ΕΣΚΑΘ. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 19.00 και σίγουρα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Από τη μια μεριά το συγκρότημα του Γιώργου Βλιώρα έδειξε…

…πολύ καλό πρόσωπο στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης. Νίκησε με άνεση τον Γ.Σ. Αλμυρού και την Αθλητική Ένωση Βόλου Διμηνίου, αλλά το εμπόδιο της Νίκης αποδείχθηκε ανυπέρβλητο χάνοντας με 60-48.
Ακόμη και η δεύτερη θέση, όμως, έδωσε στους «κυανέρυθρους» τη δυνατότητα να πάρουν το δεύτερο εισιτήριο και σήμερα να κοντράρουν τον Γυμναστικό. Βασίλης Ντίκας και Γιώργος Ίλτσογλου αναμένεται να σηκώσουν το επιθετικό βάρος βοηθούμενοι από τη μεγάλη πείρα του Βασίλη Κοντάκη.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι Ίλτσογλου, Συλεόπουλος, Γαλανάκης, Κοντάκης, Ντίκας, Φωτιάδης, Τσακιρόπουλος και Λουκίδης.
Στην αντίπερα όχθη ο Γ.Σ. Βόλου εμφανίζεται ανανεωμένος, αλλά και αρκετά δυνατός μετά την απόκτηση του Αντώνη Σαμαρά και την επιστροφή των Βασίλη Καλογερόπουλου, Θανάση Παυλόπουλου, Αντώνη Παλάσκα και Νίκου Κουρουπάκη. Ασφαλώς πάντα μέσα στη ρακέτα δεσπόζει η μορφή του Χρήστου Ζαρογιάννη.
Οι παίκτες στους οποίους θα βασιστούν οι Γιώργος Κοσμάτος και Γιώργος Ντάκης είναι οι: Κωστούλας, Σαμαράς, Καλογερόπουλος, Τσαπραΐλης, Σέρρης, Σουλιώτης, Χατζόπουλος, Παυλόπουλος, Παλάσκας, Τσίρος, Κουρουπάκης, Παπαδόπουλος, Ζαρογιάννης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις