Τη σουίτα του στον Μπέο ο Κούγιας

Η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την απόφαση της να ικανοποιήσει το αίτημα του Ολυμπιακού Βόλου, παραδίδοντας του 30 προσκλήσεις, ενώ τονίζει πως θα φιλοξενήσει τους παράγοντες των «ερυθρόλευκων» σε τουλάχιστον 2 σουίτες. Επίσης πληροφορεί, ότι ο πρόεδρος της ομάδας, Αλέξης Κούγιας, θα παραχωρήσει στον Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, την προσωπική του σουίτα. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ παρά τα αναφερόμενα στους κανονισμούς που καθορίζουν την παράδοση μόνο 10 προσκλήσεων στις φιλοξενούμενες ομάδες, αποφάσισε να ικανοποιήσει το αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για την παράδοση σε αυτήν 30 προσκλήσεων.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα προβεί σε όλες τις διαδικασίες ώστε οι παράγοντες του Ολυμπιακού Βόλου να φιλοξενηθούν σε τουλάχιστον 2 σουίτες του AEL FC ARENA.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας θα παραχωρήσει την προσωπική του σουίτα, αφού ως γνωστόν ουδέποτε τη χρησιμοποιεί και παρακολουθεί τους αγώνες μαζί με τους οπαδούς, στο Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος μπορεί εκεί να φιλοξενήσει μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόλου, είτε προσωπικούς φίλους και συγγενείς του».