«Μίλησα με Πρασσά και συμφωνήσαμε για τη νέα χρονιά»

Στην ΕΡΑ σπορ και στην εκπομπή “Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε”, των Βαγγέλη Ιωάννου και Πέτρου Μαυρογιαννίδη,  μίλησε ο Νίκος Αναστόπουλος, αναφερόμενος στην ομάδα της Καλαμάτας, στον μεγαλομέτοχο της ομάδας Γιώργο Πρασσά και στο πρωτάθλημα της Football League

Αρχικά είπε:Μίλησα με τον Γιώργο Πρασσά και συμφωνήσαμε για την νέα χρονιά, σε όποια κατηγορία και να παίζει του χρόνου η Καλαμάτα. Θα συνεχίσω με σκοπό να την πάμε, να γυρίσουμε τη Μαύρη Θύελλα εκεί όπου ανήκει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στον φυσικό της βέβαια χώρο”.

Για την επανέναρξη ή όχι του πρωταθλήματος της Football League είπε: “Προσωπικά είμαι εναντίον να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, κυρίως για λόγους υγείας όλων μας που συμμετέχουμε  σε αυτό. Επίσης το κόστος όλων των ομάδων αυτής της κατηγορίας στο να προετοιμαστούν κατάλληλα για να ξεκινήσουν πάλι τους αγώνες τους, αλλά και να δημιουργήσουν τις υποδομές προκειμένου να μπορούν να είναι ασφαλείς και να προφυλαχθούν από τον φονικό αυτό ιό θα είναι πολύ μεγάλο, δυσβάσταχτο θα έλεγα για ένα σύλλογο της 3ης επαγγελματικής μας κατηγορίας της χώρας μας. Πάνω απ’ όλα λοιπόν είναι θέμα υγείας και μάλιστα πολύ μεγάλο…”.