Έτσι θα ξεκινήσει η Serie A στις 20 Ιουνίου

Η ιταλική Λίγκα ανακοίνωσε το πρόγραμμα των αγώνων και τις ημερομηνίες, όπου η αρχή θα γίνει με τα παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής που απομένουν και δεν είχαν πραγματοποιηθεί λόγω του κορονοϊού.

Ο αγώνας Τορίνο-Πάρμα θα είναι ο πρώτος για την Serie A στην επανέναρξη της. Η Λίγκα ανακοίνωσε ότι οι αγώνες θα γίνονται στις 17:15, 19:30 και 21:45, παρά τις αντιδράσεις των παικτών για τον απογευματινό αγώνα, ενώ μόνο σε πέντε ημέρες δεν θα διεξαχθεί κανένας αγώνας (25 Ιουνίου, 29 Ιουνίου, 3 Ιουλίου, 10 Ιουλίου, 17 Ιουλίου).

Έτσι λοιπόν η Serie A ξεκινάει στις 20 Ιουνίου με τους αγώνες Τορίνο-Πάρμα (19:30), Βερόνα-Κάλιαρι, ενώ στις 21 Ιουνίου θα έχουμε τα ματς Αταλάντα-Σασουόλο και Ίντερ Σαμπντόρια.

Η 27η αγωνιστική θα ξεκινήσει στις 22 Ιουνίου με τους αγώνες: Μπολόνια-Γιουβέντους, Φιορεντίνα-Μπρέσια, Λέτσε-Μίλαν. Στις 23 Ιουνίου θα γίνουν οι αναμετρήσεις: Σπαλ-Κάλιαρι, Βερόνα-Νάπολι, Τορίνο-Ουντινέζε, Τζένοα-Πάρμα, ενώ στις 24 του ίδιου μήνα τα παιχνίδια Ίντερ-Σασουόλο, Αταλάντα-Λάτσιο και Ρόμα Σαμπντόρια.