ΠΑΟΚ για Αυγενάκη: «Υφυπουργός Ολυμπιακού και όχι αθλητισμού»

Οι αιχμές του Λευτέρη Αυγενάκη για ΠΑΟΚ και Μάκη Γκαγκάτση απαντήθηκαν από τους ανθρώπους του Δικεφάλου σε έντονο ύφος, προτρέποντάς τον να συστήνεται πλέον… ως Υφυπουργός Ολυμπιακού και όχι Αθλητισμού!

Η θέση του ΠΑΟΚ στη συνεδρίαση της Λίγκας ήταν ξεκάθαρη και ειπώθηκε δια στόματος του Μάκη Γκαγκάτση που εμφανίστηκε θετικός στην παρουσία κόσμου στα playoffs με την υποσημείωση να γίνει υπό το καθεστώς ισονομίας. Κοινώς, σε περίπτωση που επιτραπεί η προσέλευση κόσμου μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές, στα αντίστοιχα παιγνίδια του δεύτερου γύρου που έγιναν κεκλεισμένων, να ισχύσει το ίδιο.

Σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο Λευτέρης Αυγενάκης φωτογράφισε τον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα τον Μάκη Γκαγκάτση με αφορμή τη θέση που εκφράστηκε από τον αντιπρόεδρο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Ενώ έχω μια απόφαση της Super League που μου λένε ότι είναι ομόφωνη, στη συνέχεια βλέπω από κάποιους εκπροσώπους ή εκπρόσωπο ομάδας, να τορπιλίζει και να… πυροβολεί την απόφαση που όπως μου λένε, ήταν ομόφωνη».

Με τη σειρά του ο ΠΑΟΚ δεν άφησε χωρίς απάντηση τη τοποθέτηση Αυγενάκη, τονίζοντας πως: «Οι χθεσινές δηλώσεις του Λευτέρη Αυγενάκη, δεν επιβεβαιώνουν απλά όσα του έχουμε κατά καιρούς προσάψει, αλλά ότι έχει το ακαταλόγιστο.

Αναφέρθηκε σε «ομόφωνη απόφαση της λίγκας», παραβλέποντας πως οι παραφωνίες τον συντροφεύουν από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντα του.

Η συγκεκριμένη απόφαση στην οποία συμφωνήσαμε άπαντες, αφορούσε διεξαγωγή των πλέι οφ με περιορισμένο αριθμό φιλάθλων στα γήπεδα.

Όχι να γίνουν κάποια παιγνίδια με κόσμο και άλλα σε εντελώς άδεια γήπεδα, όπως συμφέρει στην ομάδα της οποίας εκτελεί εντολές.

Κι αν τα τελευταία έχουν τεκμηριωθεί επαρκώς, πλέον αναδεικνύει και θρασύτητα μιλώντας για «καθαρές και έντιμες κουβέντες», προκειμένου να στηρίξει την άκρως μεροληπτική στάση του.

Το πιο έντιμο και καθαρό που θα μπορούσε να κάνει ο ίδιος, θα ήταν να συστήνεται πλέον και επισήμως ως υφυπουργός Ολυμπιακού και όχι αθλητισμού».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις