Για την ανατροπή και την πρόκριση στον τελικό ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (21:30) τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη στον επαναληπτικό του Κυπέλλου και θέλει μόνο νίκη για να πάρει εκείνος την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι για την πρόκριση, όμως πρέπει να ανατρέψουν το εις βάρος τους 3-2 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα. Εκεί όπου βρέθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο να προηγούνται με 2-0 και εντέλει ηττήθηκαν.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει ακόμα μια ανατροπή σε διπλούς αγώνες τη φετινή σεζόν, μετά από εκείνη την επική πρόκριση επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο, αφού στο πρώτο ματς είχε ηττηθεί στο Καραϊσκάκη με 1-0 και τελικά πέρασε στην παράταση με 2-1.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με 1-2 αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ενώ στα αξιοσημείωτα είναι η επιστροφή του Ματιέ Βαλμπουενά στην αποστολή.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Σα και η τετράδα μπροστά του θα αποτελείται από τους Ελαμπντελαουί, Σεμέντο, Μπα και Τσιμίκα. Γκιγέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκης θα αγωνιστούν στο κέντρο, ενώ ο Ελ Αραμπί θα είναι στην κορυφή της επίθεσης. Μοναδικές αλλαγές θα είναι στα άκρα με τους Μασούρα και Ραντζέλοβιτς να παίρνουν τη θέση των Φορτούνη και Λοβέρα που αγωνίστηκαν την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις