Έτοιμη να παλέψει για την άνοδο η Αγριά B.C

Με τη πιο μεγάλη πρόκληση της μικρής χρονικά, αλλά ιδιαίτερα εντυπωσιακής πορείας της θα βρεθεί το Σάββατο η Αγριά B.C που στη μικρή χρονικά, αλλά ιδιαίτερα εντυπωσιακή πορεία της στο μπάσκετ. Η ομάδα της Αγριάς, καλείται να αντιμετωπίσει στο κλειστό γυμναστήριο των Φαρσάλων τον Γ.Σ. Αμπελώνα, με …τρόπαιο το εισιτήριο που οδηγεί στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Οι παίκτες του Γιάννη Στεργιόπουλου, εμφανίζονται αποφασισμένοι να διεκδικήσουν με όλες τους τις δυνάμεις το εισιτήριο ανόδου στις εθνικές κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ.

«Όλα τα παιδιά δείχνουν πρωτόγνωρη διάθεση. Μετά την άρση της απαγόρευσης, επανήλθαν στις προπονήσεις και το Σάββατο θα εμφανιστούμε έτοιμοι για τη μεγάλη διάκριση. Ο κόουτς Γιάννης Στεργιόπουλος τον οποίο εμπιστευόμαστε απόλυτα, προσπάθησε στο μικρό αυτό χρονικό διάστημα να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα μας. Θεωρώ πως αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Αγριά B.C να διεκδικεί άνοδο σε εθνική κατηγορία, μόλις τρία χρόνια από την ίδρυσή της. Συνεχίζουμε με δύναμη και διάθεση να υπηρετούμε το μπάσκετ που αγαπάμε. Τα καλύτερα έρχονται…» δήλωσε στο  goalpost.gr  ο πρόεδρος της Αγριώτικης ομάδας, γνωστός Βολιώτης επιχειρηματίας Κώστας Βογιατζής.

Στην αποστολή θα συμπεριληφθούν οι: Καραμανλής, Καλογερόπουλος, Κωστόπουλος, Παλάσκας, Διγενής, Ρόσσιος, Μητρουλάς, Χαρχαρής, Κοψιαλής, Αρχοντής, Κόνιαρης, Σουλίνας. Το προπονητικό τιμ αποτελούν οι Γιάννης Στεργιόπουλος, Αντώνης Θεοχάρης και Ρούσης Δημήτρης.

Τέλος, όλο αυτό το διάστημα, στην προετοιμασία μετείχαν και οι νεοαποκτηθέντες Κουρατίδης, Γεωργατζής, Στάμος, Χρηστάκης και Καρασσάβας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις