Ανόρθωση: Οι σημαίες… στον ιστό τους – Ανακοινώνονται μεταγραφικές “βόμβες”

Παραμένουν για άλλη μια σεζόν οι έμπειροι Βασίλης Ντίκας και Βασίλης Κοντάκης στην Ανόρθωση. Οι δυο έμπειροι αθλητές βοήθησαν τα μέγιστα στην ιστορική ΑΝΟΔΟ της ομάδας στην μεγαλύτερη τοπική κατηγορία (Α1) και συμφώνησαν να συνεχίσουν να προσφέρουν στον σύλλογο.

Ο Βασίλης Ντίκας είναι πολύ γνωστός στο θεσσαλικό μπάσκετ όντας ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς με αρκετά χρόνια ‘προϋπηρεσίας’ και με αρκετές ομάδες στο βιογραφικό του (Θεσσαλικός, Ίωνας, Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου, Ολυμπιακός Βόλου, Ανάληψη, Διμήνι, Μεταμόρφωση) ενώ πέρυσι με τη φανέλα της Ανόρθωσης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Α2 κατηγορίας, σημειώνοντας 440 πόντους σε 17 αγώνες(μ.ο 25.8).

Ο Βασίλης Κοντάκης είναι και αυτός πολύ γνωστός στο θεσσαλικό μπάσκετ με παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού αγωνίζεται για πάνω από 20 χρόνια, έχοντας αγωνιστεί σε Κηφισιά(με κόουτς Μπαρτζιώκα), στο Περιστέρι (με κόουτς Κουστένη), Ολυμπιακό Βόλου(Β’ και Γ’ εθνική), Διμήνι, Ανάληψη και Αγριά. Πέρυσι, με την φανέλα της Ανόρθωσης αναδείχθηκε 2ος στα τρίποντα στην κατηγορία(πέτυχε 31 τρίπ.) και 7ο2 σκόρερ με 197 πόντους(13,1 μ.ο).

Η ομάδα της Ανόρθωσης μέσα στην βδομάδα αναμένεται να ανακοινώσει δυο καλαθοσφαιριστές (προερχόμενοους από μεγαλύτερες κατηγορίες) οι οποίοι ήδη έχουν συμφωνήσει και γίνεται προσπάθεια να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές τους. Η απόκτησή τους θα προκαλέσει αίσθηση και ταυτόχρονα να αποδείξει τις φετινές, υψηλές βλέψεις των διοικούντων του συλλόγου που μόλις σε 20 μήνες ζωής έχουν ήδη πανηγυρίσει 2 ανόδους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις