Πρώτο «ναι» σε Παναθηναϊκό για επιστροφή στη Λεωφόρο

Ειλημμένη απόφαση αποτελεί για τον Γιάννη Αλαφούζο η επιστροφή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο τη σεζόν 2021-22, είτε σε μεταβατικό στάδιο μέχρι να ολοκληρωθεί το γήπεδο της ομάδας στον Βοτανικό, είτε ως μόνιμη λύση αν υπάρξουν σημαντικές βελτιωτικές αλλαγές.

Ο ιδιοκτήτης των «πρασίνων» έχει ζητήσει από τους συνεργάτες του, αναλυτικό πλάνο για το κόστος των εργασιών, ώστε το γήπεδο να μπορέσει να γίνει σε πρώτη φάση λειτουργικό και πάλι για τους αγώνες του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, βασικό ζήτημα παραμένει και η άδεια λειτουργίας, για την ανανέωση της οποίας δεν έχει δικαιοδοσία να τη δώσει καμία κρατική υπηρεσία. Η εγκαταστάσεις της Λεωφόρου μπορούν να λειτουργήσουν αποκλειστικά και μόνο με νομοθετική ρύθμιση του Υπουργείου Περιβάλλοντος που θα πρέπει να περάσει από τη Βουλή.

Σύμφωνα με τη Live Sport, o Γιάννης Αλαφούζος είχε επαφές με κυβερνητικά στελέχη για την ανανέωση της άδειας λειτουργείας και μάλιστα η ανταπόκριση ήταν θετική. Φαίνεται λοιπόν πως αν χρειαστεί το Υπουργείο θα νομοθετήσει, ώστε οι «πράσινοι» να επιστρέψουν χωρίς προβλήματα στην ιστορική τους έδρα.