Στην Σίρα Μένσντορφ ο Χρήστος Καρακώστας

Ο Χρήστος Καρακώστας την περίοδο 2019-20 ξεκίνησε τη χρονιά στον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο, τον περασμένο Ιανουάριο πήγε στην Κέρκυρα και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.
Ο 19χρονος επιθετικός είχε προτάσεις από πολλές ελληνικές ομάδες, καθώς και από συλλόγους της Ισπανίας και της Γερμανίας, ωστόσο, προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στο Λουξεμβούργο και συγκεκριμένα στην FC Syra Mensdorf 1938 και θα είναι συμπαίκτης με τον αδερφό του Κώστα, που αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα.
Του δίνεται η ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να κυνηγήσει το όνειρό του. Είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος «διψά» να παίξει ποδόσφαιρο και να δείξει τις μεγάλες του ποδοσφαιρικές ικανότητες.
Ο Χρήστος Καρακώστας, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: «Ευχαριστώ τον εκπρόσωπό μου κ. Σκάλα, με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στο Κόμπλεντζ στη Γερμανία. Θα προσπαθήσω να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας που με αγκάλιασαν και με πίστεψαν. Οι συνθήκες εργασίας είναι τρομερές, Θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω».

Στη φωτό ο Χρήστος Καρακώστας δεξιά μαζί με τον πρόεδρο της F.C. Syra Mensdorf και τον αδερφό του Κώστα

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις