Έσπασε το ρόδι ο Πανελευσινιακός

Τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα πήρε απέναντι στον Πανσερραϊκό ο Πανελευσινιακός που επικράτησε 1-0 των Σερραίων!

Οι γηπεδούχοι, έβγαλαν ποδοσφαιρικό εγωισμό, μετά τις 8 πρώτες αγωνιστικές και τους 0 βαθμούς που είχαν και από τα πρώτα λεπτά στο ματς με τον Πανσερραϊκό έδειχναν πως είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν τα πράγματα σε αυτό το ματς.

Έτσι και έγινε τελικά και αφού έφυγε το πρώτο ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να μην απειλούν, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι τα κατάφεραν!

Έφτασαν στο γκολ στο 51′ με σουτ του Μποτωνάκη και πήραν την σπουδαία νίκη. Η ομάδα του Δημόπουλου, έκλεισε πολύ καλά τους χώρους, δεν άφησε τον Πανσερραϊκό να απειλήσει στιγμή και έτσι πήρε το πρώτο τρίποντο στη χρονιά παραμένοντας ωστόσο στην τελευταία θέση.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ): Μανιάτης, Παληγεώργος, Τσολακίδης (29′ Κορνελάτος), Γκεμίσης, Μποτωνάκης (85′ Κασνέτση), Λίτσος, Τσίγκρος, Ανδρίκος, Κακαράς, Μπλάνκο, Πλαβούκος (66′ Δημόπουλος)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Θ. ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ): Ανδρούτσος, Κουκόλης (46′ Μπαλού), Σιάκκας, Ιωαννίδης, Τσιμίκας (56′ Ραμίρεζ), Βοσκόπουλος, Κιοσέ, Πόποβιτς (64′ Παπαστεργίου), Μπεριάν, Ατματσίδης, Φουρτάδο

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις