Διαγόρας και Γ.Σ. Αλμυρού κοντράρονται στο Στεφανοβίκειο (pregame)

Διαγόρας και Γ.Σ. Αλμυρού κοντράρονται σήμερα στις 4 μ.μ. στο Στεφανοβίκειο, στο ντέρμπι της Μαγνησίας για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και για τον 4ο όμιλο.
Οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν σπουδαίο «διπλό» επί του Ηρακλή Ψαχνών στην πρεμιέρα, ύστερα από εξαιρετική εμφάνιση. Αντίθετα, ο Γ.Σ. Αλμυρού δεν τα κατάφερε, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τον Αμβρυσσέα Διστόμου.
Στον Διαγόρα δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, με τον προπονητή Στέλιο Αρσένο να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες. Η 18άδα του παιχνιδιού είναι η εξής: Μάνος Αποστολίδης, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, Χρήστος Σπαθής, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Γιώργος Ναουμίδης, Βασίλης Λάιος, Φίλιππος Καραμπούζης, Μιχάλης Κουρούμαλος, Γιώργος Γαλανόπουλος, Γιάννης Κυρίτσης, Θάνος Κυρίτσης, Θανάσης Παπαγεωργίου, Μούτσα Μπλέντι, Κώστας Ζενούνης, Λάζαρος Καραμανλής, Κωνσταντίνος Σιόβας, Αλέξανδρος Κουβελάς, Αλέξανδρος Αναστασίου.
Από την άλλη πλευρά, υπάρχει ο μόνιμα τραυματίας Θανάσης Καναβός. Στη διάθεση του τεχνικού Αλέξανδρου Κούρτογλου είναι οι: Νίκος Φλίγκος, Γιώργος Σιδέρης, Βαλάντης Κόκκας, Αργύρης Κυριάκος, Χρήστος Ντόντα, Αποστόλης Λάμπος, Κώστας Παπαεμμανουηλίδης, Φαμπρίτσιο Πότσι, Περικλής Χρηστίδης, Θόδωρος Κουκουτής, Νίκος Καραγεωργόπουλος, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, Γιώργος Αργυρόπουλος, Πρόδρομος Κουτσούκης, Γιάννης Κουτσούκης, Βασίλης Καραλούλης, Βάιος Βαγενάς, Παναγιώτης Κοντοβάς, Κώστας Αλαμάνης.
Στο σημερινό μαγνησιώτικο ντέρμπι Διαγόρας-Γ.Σ. Αλμυρού η διαιτητική τριάδα ανήκει στην ΕΠΣ Θεσσαλίας, με τον Δημήτρη Θεοχάρη να ορίζεται ως ρέφερι, έχοντας βοηθούς τους Αλέξανδρο Αναστασίου και Σταύρο Σαμαρά. Παρατηρητής τους θα είναι ο Ιωάννης Μπλούνας της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις