Εκτός έδρας με Νέα Αρτάκη σήμερα ο Θησέας (pregame)

Στη Νέα Αρτάκη αγωνίζεται σήμερα στις 16.00 ο Θησέας για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Αγριάς ηττήθηκε με 1-0 στην πρεμιέρα από τον Οπούντιο Μαρτίνου εντός έδρας και σήμερα θα επιδιώξει να “ρεφάρει” την ήττα απέναντι σε μια ομάδα που χρειάζεται μεγάλη προσοσχή.
«Νοκ άουτ» από το ματς έχουν τεθεί ο τραυματίας Θάνος Μπόρας και ο στρατευμένος Αρκάδιος Δημητριάδης, ενώ ο Νίκος Κοτζαθανάσης θα ταξιδέψει μόνο αν πάρει άδεια από τη μονάδα του.
Οι παίκτες που υπολογίζει σίγουρα ο προπονητής Λευτέρης Καλογήρου είναι οι: Αργύρης Κουτσιρίμπας, Αναγνώστης Μυλωνάς, Θεοχάρης Καρακασίδης, Σπύρος Γκάγκας, Μανώλης Ιακωβίδης, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Ηλίας Ρακής, Σταύρος Νιαώτης, Αντώνης Κωστής, Κώστας Οικονόμου, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Αλέξανδρος Τσιανάκας, Βαγγέλης Σιγαλάκος, Δημήτρης Λίτσος, Δημήτρης Ζάχος, Ιωακείμ Δουλάς, Αλέξανδρος Σιώμος, Ηλίας Βλάχος, Γιάννης Ζαχαράκης, Σταύρος Βουρδάκης.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Αλάμπεης της ΕΠΣ Αθηνών. Βοηθοί του από την ίδια Ένωση θα είναι οι Χρήστος Μητροφάνης, Αθανάσιος Μητράκος, ενώ χρέη παρατηρητή διαιτησίας ανατέθηκαν στον Νίκο Φαντόπουλο, ο οποίος ανήκει στην ΕΠΣ Πειραιώς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις