Τον Εθνικό Λάρισας υποδέχεται η Νίκη για το Κύπελλο ΕΣΚΑΘ

Με στόχο την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ η Νίκη υποδέχεται σήμερα (5/12) στις 17.30 τον Εθνικό Λάρισας στο κλειστό της Ν. Ιωνίας, σε «νοκ άουτ» αγώνα. Οι «κυανόλευκοι» δεν το κρύβουν ότι το Κύπελλο βρίσκεται μέσα στους στόχους τους και για το λόγο αυτό θα διεκδικήσουν με πάθος τη νίκη. Το ίδιο φυσικά…

…θα κάνει και ο Εθνικός, ο οποίος μέχρι στιγμής τα πηγαίνει περίφημα στο πρωτάθλημα.
Στον αγωνιστικό τομέα ο Θανάσης Μπουλιάκης είδε τον Φώτη Τάσσο και τον Γιώργο Τζίνη να νιώθουν ενοχλήσεις στη μέση και στο γόνατο αντίστοιχα. Οι τραυματισμοί αυτοί, όμως, δεν φαίνονται ικανοί να τους κρατήσουν μακριά από το σημερινό ματς.
Επίσης στη διάθεση του Λαρισαίου προπονητή βρίσκεται και ο Παναγιώτης Τσώλης, ο οποίος μάλιστα έπαιξε και εναντίον του Γ.Σ. Βόλου. Λογικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής και σήμερα, προκειμένου να επανέλθει σιγά-σιγά στο 100%.
Η σύνθεση της Νίκης: Στέλιος Τσαβές, Νίκος Μαυροφώτης, Φώτης Τάσσος, Πλάτων Κέτουλας, Γιάννης Καραγιώργος, Γιάννης Καρπέτης, Σάββας Καραμανλής, Γιώργος Τζίνης, Μπερτιάν Μουχάρεμ, Θεόδωρος Τοκατλίδης, Παναγιώτης Νάνης, Αντώνης Χρηστομάνος, Παναγιώτης Τσώλης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις