Οι οπαδοί της Αλ-Ιτιχάντ παρακαλάνε τον Άρη να μην πάρει τον Πρίγιοβιτς

Ο Άρης θέλει να ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ένας από τους παίκτες που «τσέκαρε» είναι ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς.
Μάλιστα η είδηση για το ενδιαφέρον του Άρη για τον Πρίγιοβιτς δεν έμεινε στα ελληνικά σύνορα, αλλά έφτασε μέχρι τη Σαουδική Αραβία και τους οπαδούς της Αλ-Ιτιχάντ στην οποία ο διεθνής Σέρβος αγωνίζεται.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το ενδεχόμενο ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ να αφήσει την ομάδα τους για χάρη των «κιτρινόμαυρων» έχει προκαλέσει… αμόκ στους οπαδούς του αραβικού συλλόγου!

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το twitter της ΠΑΕ Άρης έχει κατακλυστεί από οπαδούς της Αλ-Ιτιχάντ που ζητάνε από τους Θεσσαλονικείς να μην προχωρήσουν στην απόκτηση του 31χρονου φορ καθώς είναι ο αγαπημένος τους παίκτης!

«Σας παρακαλώ όχιιιιι», γράφει ένας κάτω από το τελευταίο tweet της ΠΑΕ Άρης για την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις. «Δεν θα σας επιτρέψουμε να πάρετε τον ήρωά μας, δεν μπορούμε να παίξουμε χωρίς τον επιθετικό μας παίκτη».

Λίγο πιο κάτω άλλοι γράφουν «Μην πάρετε τον Πρίγιο. Η ομάδα δεν έχει σκόρερ εκτός από τον Πρίγιο» και «Είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Δεν μπορώ να φανταστώ την ομάδα μας χωρίς τον Σούπερ Πρίγιο», ενώ ένας άλλος προσθέτει «Σας παρακαλώ θέλουμε τον Πρίγιοβιτς».

Επίσης άλλοι φίλαθλοι της Αρβαβικής ομάδας συνεχίζουν σημειώνοντας: «Σας παρακαλώ βρείτε άλλον επιθετικό. Χρειαζόμαστε πραγματικά τον καλύτερο παίκτη της Ασίας», «Πάρτε κάποιον άλλον, αλλά όχι τον αγαπημένο μας σταρ Πρίγιοβιτς παρακαλώωωω» και «Είναι εξαιρετικός παίκτης. Θα μας λείψει».

Υπάρχουν και κάποιοι που προκειμένου να γίνουν πιο κατανοητοί και να πείσουν τον Άρη να μην ολοκληρώσει τη μεταγραφή, γράφουν το μήνυμά τους ακόμη και στα ελληνικά! «Όχι, όχι, είναι ο καλύτερος επιθετικός στο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή. Πώς θα τον αντικαταστήσουμε;» αναφέρει χαρακτηριστικά ένας Άραβας φαν του Πρίγιοβιτς.

Πάντως υπάρχουν και κάποιοι, οπαδοί αντίπαλων της Αλ-Ιτιχάντ ομάδων που επιθυμούν σφόδρα ο Άρης να πάρει τον Πρίγιοβιτς για… γλιτώσουν από τα γκολ του. «Πάρτε τον Πρίγιοβιτς από την Αλ-Ιτιχάντ. Είναι τοπ επιθετικός, είμαστε αντίπαλοί του και το θέλουν εκτός του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας»!», σημειώνει κάποιος, ενώ άλλος προσθέτει απευθυνόμενος στην ΠΑΕ Άρης «Σας τον συνιστώ. Είναι εξαιρετικός παίκτης».