Ήττα για τον Ρήγα στο Βελεστίνο, 1-0 από τη Φαρκαδόνα

Το γκολ του Μηνά στο 17΄ ήταν αρκετό για να φύγει η Φαρκαδόνα με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Βελεστίνο. Ο Ρήγας Φεραίος δεν ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο. Αντίθετα, στο δεύτερο μέρος, παρόλο που η ομάδα του Λάκη Μπακάλη ανέβασε αισθητά την απόδοση της, δεν κατάφερε να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι, το οποίο διεξήχθη στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς

Καλύτερη η Φαρκαδόνα στο πρώτο ημίχρονο
Η Φαρκαδόνα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο, διότι η κατοχή της μπάλας ήταν με το μέρος της, ενώ ο Ρήγας περιορίστηκε σε κόντρα επιθέσεις. Πέντε λεπτά από την έναρξη του παιχνιδιού, ο Νικούλης εκτέλεσε το φάουλ, αλλά ο Κεφαλάς απέκρουσε. Στο 17΄ η Φαρκαδόνα πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Κεφαλάς στην προσπάθεια του να διώξει, έστειλε κατά λάθος τη μπάλα στον Γούτσιο. Στη συνέχεια της φάσης ο Μηνάς πρόλαβε τη μπάλα και την προώθησε στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Δέκα λεπτά αργότερα, Ετόφ και Διβανές συνεργάστηκαν άψογα, με τον τελευταίο να πιάνει από κοντά το πλασέ και τον τερματοφύλακα του Ρήγα να διώχνει σε κόρνερ. Η τελευταία αξιοσημείωτη φάση του πρώτου 45λεπτου ανήκε στους γηπεδούχους. Ο Ζενούνι στο 40΄ έπιασε το μακρινό σουτ, αλλά ο Γεωργίου μπλόκαρε.

Μόνο το γκολ έλειπε από τον Ρήγα στο δεύτερο ημίχρονο
Ο Ρήγας ήταν πολύ καλύτερος στο δεύτερο μέρος. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη πίεσε ψηλά, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη εστία, ωστόσο δεν κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Στο 54΄ ο Τσίπης έβγαλε εξαιρετική σέντρα στον Γκίκα, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά από κοντά, αλλά ο Γεωργίου απέκρουσε σωτήρια. Δύο λεπτά αργότερα το διαγώνιο σουτ του Σέττου μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Στο 62΄ ο Ετόφ βρέθηκε απέναντι από τον Κεφαλά, αλλά ο τερματοφύλακας του Ρήγα για ακόμη μια φορά κράτησε ζωντανούς τους γηπεδούχους, αποκρούοντας το σουτ του παίκτη της Φαρκαδόνας. Στην τελευταία καλή φάση του παιχνιδιού, είκοσι λεπτά πριν το τέλος, ο Κορέτα νίκησε όλους τους αντίπαλους αμυντικούς στον αέρα, αλλά η κεφαλιά του εξουδετερώθηκε από τον Γεωργίου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ρήγας είχε ακόμα μία κεφαλιά και ένα σουτ του Γκίκα, αλλά και δύο σουτ του Σέττου, τα οποία έφυγαν εκτός εστίας.

Σκόρερ: 17΄ Μηνάς
Κίτρινες: Γκίκας, Γουτούλης, Σέττος, Αλεξίου, Φορτούνης, Ζαφειρίου
Διαιτητής: Παλιούρας Δ. (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Παπαναστασίου Γ., Καζατσκίδης Α. (Μακεδονίας)

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς, Γουτούλης, Βουραζέρης, Σπαθής, Γούτσιος (46΄ Γκάγκας), Γεωργατζής, Σέττος, Τσίπης (79΄ Θεοδώρου), Κορέτα, Ζενούνι (72΄ Σφάκας), Γκίκας.
ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ: Γεωργίου, Νάκου (64΄ Αετόπουλος), Γιώτας, Φορτούνης, Κουμπούρας, Νάκος, Μηνάς, Νικούλης (83΄ Ζαφειρίου), Ετόφ, Διβανές, Ιακωβάκης (72΄ Μπασιάκας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις