Θέλει 170 εκατ. ευρώ για τον Κέιν η Τότεναμ

Η Τότεναμ βρίσκεται στο τελικό στάδιο των επαφών με τον Κέιν, έτσι ώστε να υπογράψει νέο πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας, όμως η Παρί Σεν Ζερμέν πιστεύει ότι μπορεί να τον εντάξει στο δυναμικό της, ώστε να αντικαταστήσει τον Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος το καλοκαίρι ενδέχεται να μετακινηθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το συμβόλαιο του Άγγλου επιθετικού με την ομάδα του Λονδίνου λήγει το 2024 και η διοίκηση της ομάδας του προσφέρει άμεσα νέο, με καλύτερες αποδοχές, καθώς έχει θορυβηθεί από τα μεταγραφικά σενάρια με Παρί Σεζ Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτετ.

Σύμφωνα με την «Daily Mail» η ομάδα του Παρισίου είναι έτοιμη να δαπανήσει το καλοκαίρι ένα ποσό της τάξεως των 120 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Κέιν, καθώς ο Άγγλος αποτελεί πρώτο στόχο του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Ο πρόεδρος όμως της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, έκανε ξεκάθαρο πως δεν μπορεί να φανταστεί με την
φανέλα κάποια άλλης ομάδας τον Κέιν και δήλωσε ότι: «αν υπάρξει θέμα, τότε το ποσό για να τον παραχωρήσουμε θα είναι 170 εκατ. ευρώ, χωρίς συζήτηση. Πιστεύω όμως πως ο Χάρι θα μείνει για πολλά ακόμη χρόνια στην Τότεναμ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις