Α1 πόλο: Με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό παίζει σήμερα ο Βόλος

Το πιο δύσκολο παιχνίδι από την έναρξη της περιόδου καλείται να δώσει σήμερα στις 12.30 μ.μ. ο Βόλος, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α1 πόλο. Στο κολυμβητήριο του Πειραιά θα τεθεί αντιμέτωπος του μόνιμου πρωταθλητή Ολυμπιακού. Μίας πανίσχυρης ομάδας που διαθέτει πλειάδα κορυφαίων αθλητών στην σύνθεσή της, έχοντας προπονητή τον Βολιώτη Θοδωρή Βλάχο.

Μία μοναδική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν οι πολίστες του Βόλου, αύριο το μεσημέρι στο κολυμβητήριο του Πειραιά. Θα κοντραριστούν με τον Ολυμπιακό, που την τελευταία 20ετία σαρώνει τους τίτλους στην Ελλάδα, ενώ πρωταγωνιστεί και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο προπονητής των Βολιωτών Δημήτρης Μπλάνας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του βασικού τερματοφύλακα της ομάδας, Ιάσονα Γρηγοριάδη, λόγω τραυματισμού. Την εστία θα υπερασπιστεί ο ταλαντούχος Κωνσταντίνος Νάσιος, ενώ στην αποστολή θα βρίσκεται ακόμη ένας νεαρός και εξελίξιμος γκολκίπερ, ο Χρήστος Κουτσουνίδης.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι και οι: Δανιήλ, Δ. Γκανάτσιος, Δ. Στεργίου, Παπαβασιλείου, Χρ. Μαρινάγης, Αλευρόπουλος,  Βλιώρας, Γ. Στεργίου, Νικολέρης, Νικηφορίδης, Κουφιδάκης, Γκάτσος, Μπομπός, Χαμίτης, Πετρόπουλος, Μακρής, Βάτσος, Γ. Γκανάτσιος, Καλλιμόπουλος.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις