Δυνατή εμπειρία στη Θεσσαλονίκη για τους παίδες του Κενταύρου Αγριάς

Γύρισε γεμάτη αγωνιστικές εμπειρίες και όχι μόνο, η Παιδική ομάδα του Κενταύρου Αγριάς, από το 3ο Τουρνουά Handball Climax, που έγινε με μεγάλη επιτυχία στο κλειστό του Φοίβου Συκεών στη Θεσσαλονίκη, από 3 – 6 Ιανουαρίου.
Η Αγριώτικη ομάδα έδωσε πέντε αγώνες και παρουσίαζε ένα συνεχώς βελτιωμένο πρόσωπο από αγώνα σε αγώνα, και αυτό ήταν το κέρδος, πέρα από τα αποτελέσματα. Εξάλλου μια ομάδα που στους τελευταίους έξι μήνες είχε δώσει μόνο δύο φιλικούς αγώνες, για αυτό ακριβώς συμμετείχε και στο τουρνουά, για αγωνιστικές εμπειρίες…

…Η ανακοίνωση του Κενταύρου μεταξύ άλλων αναφέρει: “Το κέρδος για τα παιδιά ήταν επίσης σημαντικό, γιατί για τρεις μέρες γνωρίστηκαν με παιδιά από άλλα μέρη της Ελλάδας, αλλά και από το Μαυροβούνιο, γνώρισαν επίσης ένα γήπεδο, που είναι μια αθλητική κυψέλη για το Χάντμπολ στη Θεσσαλονίκη, αυτό ακριβώς που λείπει μακράν από τον Βόλο και την Αγριά (το κλειστό Γυμναστήριο της Αγριάς έχει “στοιχειώσει” χωρίς κανένας από τους “υπεύθυνους” να ασχολείται με αυτό).
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά για την προπάθειά τους και στον προπονητή τους Γιάννη Αθανασαράκη.
Ένα επίσης μεγάλο ευχαριστώ στους δύο αθλητές από τους Α.Σ. Αμφικτύονες Λαμίας που συμμετείχαν στην ομάδα μας, αποκομίζοντας και αυτοί πολύτιμες εμπειρίες από το τουρνουά. Εξάλλου στη Κεντρική Ελλάδα μείναμε λίγοι στο χώρο που πρέπει να υπάρχει συνεργασία μεταξύ μας.
Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στους διοργανωτές του τουρνουά, για τη φιλοξενία και την άοκνη τους προσπάθεια αυτές τις μέρες να φέρουν σε πέρας μια διοργάνωση με 17 ομάδες”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις