Η συγκίνηση του Στάθη Ρόκα και η αποθέωση…

Μία από τις στιγμές που σημάδεψαν το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με την Παναχαϊκή ήταν και αυτή της αποχώρησης από τον αγωνιστικό χώρο του Στάθη Ρόκα, όταν αντικαταστάθηκε στο 89′ από τον Βορύλλα. Ο έμπειρος μέσος, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με ορισμένες από τις μεγάλες επιτυχίες του Ολυμπιακού Βόλου…

…στο πρόσφατο παρελθόν, δέχθηκε το παρατεταμένο χειροκρότημα των φιλάθλων του Ολυμπιακού, για τα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα τα τελευταία χρόνια, με τον ίδιο να ανταποδίδει.
Ο Στάθης Ρόκας έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου και συγκινημένος μίλησε για τις στιγμές που έζησε με την φανέλα του Ολυμπιακού, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι και αυτός ένα κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου.
«Ήταν ίσως η μοναδική στιγμή στα δεκατέσσερα χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο, που ήθελα να παγώσει ο χρόνος και να συνεχιστεί το παιχνίδι για όλο αυτό που ζούσα και όχι για τους 3-4 που έβαλαν να με βρίσουν. Οι υπόλοιποι έχουν καταλάβει το τι έχω δώσει, αυτό το μικρό πράγμα που έβαλα σε αυτή την ομάδα για να υπάρχει ως και σήμερα αλλά και να υπάρχουμε και αύριο. Βάζω το εμείς, γιατί μπορεί να λείπω και να μην ξαναπαίξω σε αυτή την ομάδα, αλλά είμαι ένα κομμάτι της. Αυτή η ομάδα είναι μέσα στην καρδιά μου και δεν θα μου το στερήσει κανείς».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις