Εξετάσεις προαγωγής βαθμών Καράτε στο Τρίκερι

Το τελευταίο Κυριακάτικο απόγευμα του Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν στον προαύλιο χώρο του νηπιαγωγείου στο Τρίκερι Μαγνησίας, οι εξετάσεις προαγωγής Βαθμών Kyu των τριών τμημάτων καράτε του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Τρικέρων.
Οι εξετάσεις διενεργήθηκαν από τον Αρχηγό Εκπρόσωπο του Ελληνικού Shinkyokushinkai Καράτε και διευθύνοντα προπονητή της Ακαδημίας Γιώργο Κοσμίδη και την Τεχνική Διευθύντρια Βίκυ Κοσμίδου παρουσία όλων των γονέων, φίλων και συγγενών των αθλητών.
Η όλη εκδήλωση άρχισε με την Sensei Βίκυ Κοσμίδου, η οποία προετοίμασε όλα τα παιδιά και στην συνέχεια ανέλαβε ο Shihan Γιώργος Κοσμίδης ο οποίος προχώρησε στις εξετάσεις των βασικών τεχνικών αναλυτικά σύμφωνα με την ύλη των βαθμών.
Οι αθλητές που εξετάστηκαν και απέκτησαν το 10ο kyu πορτοκαλί ζώνη είναι οι εξής:
ΜΑΡΑΒΕΛΙΑ ΜΑΛΑΜΙΤΣΑ
ΜΑΡΑΒΕΛΙΑ ΑΓΛΑΙΑ
ΣΚΟΥΡΑ ΕΥΗ
ΓΟΥΡΓΟΥΛΙΑΝΗΣ ΘΑΝΟΣ
ΛΑΝΤΖΟΥ ΜΟΡΦΩ
Το 9ο kyu άσπρη μπλε ζώνη:
ΜΑΡΑΒΕΛΙΑ ΜΑΛΑΜΙΤΣΑ
ΜΑΡΑΒΕΛΙΑ ΑΓΛΑΙΑ
ΝΙΖΑΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΝΙΖΑΜΗ ΑΣΗΜΙΝΑ
ΚΛΙΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ
ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ
ΠΑΛΙΑΡΟΥΤΗ ΜΑΡΙΛΙΑ
ΚΟΡΔΟΜΠΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΛΑΝΤΖΟΥ ΜΟΡΦΩ
ΤΣΙΒΕΛΕΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΝΙΖΑΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΝΙΖΑΜΗΣ ΙΩΑΝΝΑ
ΣΚΟΥΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΛΙΑΡΟΥΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Το 8ο kyu μπλε ζώνη:
ΚΛΙΑΡΗΣ ΛΑΜΠΗΣ
ΚΛΙΑΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΛΑΝΤΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΛΑΝΤΖΟΥ ΜΟΡΦΩ
ΑΓΡΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΓΡΙΒΟΥ ΔΑΦΝΗ
ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΔΥΧΤΑ ΑΓΛΑΙΑ
ΠΑΛΙΑΡΟΥΤΗΣ ΛΑΜΠΗΣ
ΚΛΙΑΡΗ ΕΛΕΝΗ
ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΡΑΦΑΕΛΑ
ΜΠΑΤΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Το 7ο kyu μπλε-κίτρινη ζώνη:
ΚΟΤΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΟΤΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Με μια όμορφη γιορτή των παιδιών και των γονέων έκλεισε η φετινή δύσκολη εκπαιδευτική χρονιά, με αρίστη οργάνωση από τα μέλη του Συλλόγου σε ένα ξεχωριστό απόγευμα που εντυπωσίασε και συγκίνησε όλους με την άψογη εμφάνιση όλων των παιδιών και την μοναδική αλλά δυναμική επίδειξη των δυο αδελφών πρωταθλητριών της Ακαδημίας Μαλινδρέτου Ιωάννα και Βάσια.
Με το πέρας των εξετάσεων ακολούθησαν οι απονομές των πτυχίων και ζωνών καθώς και αναμνηστικών μεταλλίων σε όλους τους συμμετέχοντες ,ενώ αναμνηστικά μπλουζάκια δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες, προσφορά της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Β.Σποράδων.
Τιμητικά μετάλλια απένειμε ο κ.Κοσμίδης στην Πρόεδρο του Συλλόγου κ.Λάντζου Μαρία και την Γραμματέα κ.Κλιάρη Μαρία ενώ μετάλλια απένειμε και στα υπόλοιπα μέλη κ.Τσιργή Βαγγέλη Αντιπρόεδρο, κ.Καραμπέτη Φούλα ταμίας και κ.Τσάνη Μόρφω Μέλος.
Τιμητικά μετάλλια για την συμμετοχή τους στα τμήματα Καράτε απονεμήθηκαν στους μικρούς αθλητές των τμημάτων Λάντζο Βαγγέλη,Λάντζου Έφη και Κοττά Χριστίνα.
Οι απονομές των ζωνών, διπλωμάτων και μεταλλίων πραγματοποιήθηκαν από τον Αντιδήμαρχο Ν.Πηλίου κ.Μανέτα Βασίλειο, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ.Λάντζο Νικόλαο.
Μια ξεχωριστή βράβευση ήταν η απονομή ενός δώρου μιας γραβάτας του Λιμενικου Σώματος από τον Αρχηγό Αντιναύαρχο κ. Κλιάρη Θεόδωρο προς τον δάσκαλο Γιώργο Κοσμίδη δια μέσου του Πολιτιστικού Συλλόγου για την προσφορά του στην νεολαία της τοπικής κοινωνίας.
Ένα καλάθι με τοπικά χειροποίητα προϊόντα δώρισαν οι γονείς των αθλητών Κλιάρη Λάμπη κ Κωννο,Παλιαρούτη Λάμπη και Μπάντα και Δημήτρη στους προπονητές, ενώ όλοι οι γονείς μαζί με τα μέλη του Συλλόγου ετοίμασαν μπουφέ και πρόσφεραν ωραία εδέσματα σε όλους τους παρευρισκόμενους. Ακολούθησε γεύμα από τα μέλη του Συλλόγου στους προς τιμή των Προπονητών στο ψητοπωλείο “ο Αχιλλέας”.
Ο Διευθύνων Προπονητής και η Τεχνική Διευθύντρια ευχαριστούν θερμά τον πολιτιστικό Σύλλογο, όλα τα μέλη ξεχωριστά την Πρόεδρο κ.Λάντζου Μαρία,την Γραμματέα κ.Κλιάρη Μαρία και τα υπόλοιπα μέλη για την άψογη προετοιμασία, την πολύ ζεστή φιλοξενία και την άριστη συνεργασία και τους εύχονται καλό καλοκαίρι και ραντεβού τον Σεπτέμβριο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αντιπεριφερειαρχή Μαγνησίας και Β. Σποράδων κ. Κολυνδρίνη Δωροθέα η οποία στηρίζει πάντα τις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις