Νίκη Βόλου: Τα τυπικά για Βοσνιάδη – Άρχισε ο μεταγραφικός σχεδιασμός

Οι υπογραφές απομένουν ώστε να οριστικοποιηθεί η συνεργασία ανάμεσα στη διοίκηση της Νίκης Βόλου και τον Αλέκο Βοσνιάδη. Ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου το τελευταίο διάστημα ήταν στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιώντας πολύωρες συναντήσεις με τον Μακεδόνα τεχνικό ώστε να αποσαφηνιστούν όλες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Πέρα από τις λεπτομέρειες της συνεργασίας ο ισχυρός άνδρας της βολιώτικης ΠΑΕ με τον Αλέκο Βοσνιάδη έχουν αρχίσει τον σχεδιασμό του αγωνιστικού τμήματος, έχοντας βολιδοσκοπήσει τους μεταγραφικούς στόχους με στόχο την ισχυροποίηση της ομάδας σε όλες τις γραμμές.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει καταλήξει στους παίκτες που θέλει να κρατήσει από το υπάρχον ρόστερ, ενώ η απόκτηση της αδειοδότησης από την ΕΠΟ, δίνει τη δυνατότητα στη Νίκη Βόλου να κινηθεί χωρίς ηλικιακούς περιορισμός στο μεταγραφικό παζάρι.

Εντός των προσεχών ημερών ο Αλέκος Βοσνιάδης και το επιτελείο του αναμένονται στον Βόλο για την επισημοποίηση της συμφωνίας και άμεσα θα ξεκινήσει μπαράζ ανακοινώσεων. Στόχος είναι η ομάδα να αρχίσει προετοιμασία το συντομότερο δυνατόν ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμη σ’ ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών στην Σούπερ Λιγκ 2.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις