Νέος προπονητής, μεταγραφές και ανανεώσεις για τον ΑΟ Άνω Λεχωνίων

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον καταξιωμένο προπονητή Κωνσταντίνο Μούτο, ανακοίνωσε ο ΑΟ Άνω Λεχωνίων για το τμήμα μπάσκετ. Παράλληλα ανακοινώθηκαν μεταγραφές και ανανεώσεις παικτών.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του Α.Ο. Άνω Λεχωνίων και ο Πρόεδρος της Κωνσταντίνος Κονδράκης ανακοινώνει την συνεργασία με τον καταξιωμένο Προπονητή Κωνσταντίνο Μούτο για το τμήμα καλαθοσφαίρισης για την σεζόν 2021-2022 για το πρωτάθλημα της Β ΕΣΚΑΘ που θα συμμετάσχει η ομάδα μας.

Επίσης με μεγάλη χαρά και τιμή ανακοινώνουμε την συνεργασία με τον δυναμικό καλαθοσφαιριστή Καλιντζέο Άγγελο με θητεία στην Αγριά B.C. ΑΕΔΒ κ.α. στην θέση του small/power forward, καθώς και την απόκτηση των νεαρών και ταλαντούχων καλαθοσφαιριστών Χρήστο Ζαρνακούπη και Νικόλαο Ράπτη στην νευραλγική θέση του point guard της ομάδας με συμμετοχές στα τοπικά πρωταθλήματα της Μαγνησίας (Αιολικό και Ιωλκία αντίστοιχα) καθώς και της Νάουσας .

Τέλος η διοίκηση μας και ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Κονδράκης ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τους έμπειρους καλαθοσφαιριστές του ρόστερ της για την φετινή σεζόν στην Β ΕΣΚΑΘ με τους PF Βασίλη Λιακούμη από την Χαλκίδα με θητεία στα τοπικά πρωταθλήματα με τον Α.Ο. Άνω Λεχωνίων και τον Κάϊρα Γιάννη SF/PF με θητεία σε Θεσσαλικό και Α.Ο. Άνω Λεχωνίων.

Ο Α.Ο. Άνω Λεχωνίων συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ του για την φετινή πορεία του τμήματος Καλαθοσφαίρισης στα πρωταθλήματα Μπάσκετ της Θεσσαλίας και εύχεται σε όλες της ομάδας της Μαγνησίας καλή σεζόν με υγεία χωρίς τραυματισμούς και με πολύ μπάσκετ που μας έλειψε την τελευταία χρονιά.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις