Σημαντική ενίσχυση με πανύψηλη (191cm) Ρωσίδα ακραία για την Αργώ (photos)

Ο ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ ανακοίνωσε τις φετινές του μεταγραφές που πρόκειται να ενισχύσουν την ομάδα των γυναικών στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας στο οποίο θα συμμετάσχει. Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί η απόκτηση της Ρωσίδας ακραίας  Πωλίνα Προκούντινα, ενώ ενισχύθηκε με πέντε ακόμη Ελληνίδες παίκτριες.

Η Προκούντινα είναι γεννημένη στη Μόσχα στις 18-12-1998, έχει ύψος 191cm , είναι 79 Kg και αγωνίζεται ως ακραία. Αγωνίστηκε στο Ρωσικό πρωτάθλημα με την ομάδα της Δυναμό Μόσχας (2015-16) και στο αμερικανικό πρωτάθλημα ΝCCA με τις Ομάδες Syracuse University (2016-17) και Buffalo University (2018-19-20). Επίσης είναι κάτοχος πτυχίου ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ.  Για την ΑΡΓΩ , η απόκτηση ξένης αθλήτριας και μάλιστα από χώρα με μεγάλη κουλτούρα και παράδοση στο άθλημα , αποτελεί ένα σημαντικότατο εγχείρημα που πραγματοποιήθηκε χάρη στη σημαντική βελτίωση της οργανωτικής δομής του Συλλόγου. Η προσθήκη της Ρωσίδας αθλήτριας στις τάξεις της ΑΡΓΟΥΣ αναμένεται να δώσει άλλη μορφή στο αγωνιστικό στυλ της γυναικείας ομάδας και να αποτελέσει το παράδειγμα για τις μικρότερες αθλήτριες.

Εκτός από την ξένη αθλήτρια ο βολιώτικος σύλλογος πρόσθεσε πέντε ακόμη Ελληνίδες παίκτριες στο ρόστερ του , οι οποίες αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά στους φετινούς στόχους της ομάδας.

Τη Στεργιάνα Στύλα απο τη ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ : γεννημένη το 2005, έχει ύψος 1.80μ και αγωνίζεται ως κεντρική – διαγώνιος και είναι μαθήτρια 2ας λυκείου..

Τη Σοφία Παπαθανασίου από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ:  γεννημένη το 1995, έχει ύψος 1.69μ , αγωνίζεται στη θέση ακραίας και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος στο Βόλο.

Τη Μαρία Αντωνοπούλου απο τη ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ: είναι γεννημένη το 1992, έχει ύψος 1.60μ και αγωνίζεται στη θέση λίμπερο και εργάζεται ως Νηπιαγωγός στο Βόλο.

Τη Δέσποινα Παπαμίχου από ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ: είναι γεννημένη το 2003, έχει ύψος 180cm και αγωνίζεται στη θέση κεντρικού και είναι φοιτήτρια στο τμήμα Ιστορίας Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Τη Δανάη Τασιοπούλου από τον ΗΡΑΚΛΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Η Δανάη κατάγεται από την Αθήνα και είναι γεννημένη το 2003, έχει ύψος 180cm και αγωνίζεται στη θέση κεντρικού και σπουδάζει Αρχιτέκτων Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Η ΑΡΓΩ καλωσορίζει στην οικογένειά της όλες τις νέες αθλήτριες και προτρέπει όλο το Βολιώτικο φίλαθλο κοινό, να είναι κοντά στη ομάδα και να  παρακολουθήσει , τους  συναρπαστικούς αγώνες του πρωταθλήματος της Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ που ξεκινούν τον Οκτώβριο.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις