Αντιπαράθεση Λεουτσάκου – Μαρτίνη στον «αέρα» της ΕΡΤ

Στην ΕΡΤ3 και στην εκπομπή “Ο κόσμος των σπορ” φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Super League 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος. Τηλεφωνικά κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις γύρω από την ομάδα του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ρόδος, κ. Τώνης Μαρτίνης, έχοντας και μία μίνι κόντρα με τον κ. Λεουτσάκο σχετικά με τις φήμες που θέλουν τη Ρόδο να τοποθετείται στον Βόρειο όμιλο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρόεδρος της Λίγκας δεν αρνήθηκε ότι υπάρχει αυτό το σενάριο.

Αναλυτικά ο διάλογος και το βίντεο:

Τώνης Μαρτίνης: «…Θα γίνω καλύτερα αν ο πρόεδρος δεν έλεγε Α και Β αλλά Βόρειος και Νότιος όμιλος. Εάν εμάς μας δήλωνε από τη Ρόδο να παίζουμε στη Βέροια και να θέλουμε τέσσερις ημέρες για να πάμε να παίξουμε εκεί τότε ή θα πρέπει να μετακομίσουμε ή να πούμε ότι δεν κατεβαίνουμε τελικά από μόνοι μας κι όχι μέσω αποφάσεως».

Λεωνίδας Λεουτσάκος: «Έχουμε ενημερωθεί ότι η ΠΑΕ Ρόδος δικαστικά έχει έρθει στο πρωτάθλημα της SL2. Το πώς θα γίνει και το πού θα παίξει θα έπρεπε να ξέρει ο κ. Μαρτίνης ότι ο αθλητικός νόμος και το αθλητικό νομοσχέδιο προβλέπει Α και Β όμιλο, δεν μιλά για Νότο και Βορρά. Το πώς θα γίνει η κατανομή και το πού θα πάνε οι ομάδες, αν ενημερώσω τον κ. Μαρτίνη, ότι αυτό το αποφασίζει το Διοικητικό Συμβούλιο. Δεν το αποφασίζει ο Λεουτσάκος. Δεν θα το αποφασίσουμε στην τηλεόραση. Εγώ σαν θεσμικό όργανο θα πρέπει να λέω Α και Β όμιλος. Οι ομάδες μεταξύ τους ας το λένε όπως θέλουν.».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις