Τον ΓΑΣ Καματερού υποδέχεται ο Κένταυρος Αγριάς

Στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Χάντμπολ της Α2 εθνικής κατηγορίας, η ανδρική ομάδα του Κενταύρου Αγριάς, δίνει ένα σημαντικό αγώνα το Σάββατο 30 Ιανουαρίου με την ομάδα του ΓΑΣ Καματερού. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 18.00 στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου και αναμένεται να είναι αρκετά ενδιαφέρον…

 

…Η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς, στη προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στη κατηγορία, θέλει τους δύο βαθμούς της νίκης, για να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την επίτευξη του στόχου της. Αυτή τη στιγμή η ομάδα της Αγριάς έχει 9 βαθμούς έναντι 4 του Τελαμώνα, που αγωνίζεται στη Νίκαια με τον πρωτοπόρο Άρη. Από την άλλη η ομάδα του Καματερού που παρουσιάζεται πολύ δυνατή τη φετινή χρονιά αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 4η θέση της βαθμολογίας και διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδό της στα play off του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Κενταύρου Αγριάς θέλουν να επαναλάβουν την εξαίρετη εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής στο Κερατσίνι, παρά το άτυχο και άδικο αποτέλεσμα, και με τη βοήθεια του φίλαθλου κόσμου να πετύχουν το θετικό αποτέλεσμα.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής του ομίλου έχει ως εξής:
Κένταυρος Αγριάς – ΓΑΣ Καματερού 30/1 18.00
Άρης Νικαίας – Τελαμώνας Σαλαμίνας 30/1 18.30
Σεριφάτο Αιγίου – Έσπερος Καλλιθέας 30/1 18.00
Βριλήσσια – Ολυμπιακός Κερατσινίου 30/1 19.30
Φθία Λαμίας – Ο.Φ.Ν. Ιωνίας 31/1 18.30

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις