Καλαϊτζίδης: «Δεν γυρίζουμε στην Καλαμαριά αν δεν καθαρίσει από τα μιάσματα…»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ3 ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης αναφέρθηκε στη νέα σεζόν των κοκκινόμαυρων στη Super League 2, αποκάλυψε (χωρίς να κατονομάσει) ότι έγινε προσπάθεια από δήθεν Απολλωνιστή να μπλοκαριστεί η συμμετοχή της ομάδας στην κατηγορία, ενώ σημείωσε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Καλαμαριά, αν δεν… φύγουν τα μιάσματα!

Παράλληλα ρωτήθηκε για την θέση του προέδρου της ΠΑΕ, απαντώντας ότι είναι ο αδερφός του, Αλεξ Κάλας και σημείωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια αναδόμησης της ομάδας. Επιβεβαίωσε, τέλος, την είδηση πως ο Απόλλων θα αγωνίζεται στο γήπεδο του Μακεδονικού.

Αρχικά είπε:

«Δεχθήκαμε αυτή τη νέα πρόκληση, την πρόταση της ΕΠΟ και τη SL2 να συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα με την πίστη ότι μπορούμε να αναδομήσουμε την ομάδα και να δημιουργήσουμε μια καλή προοπτική, όπως την ξεκινήσαμε πριν τέσσερα χρόνια. Καταφέραμε να αποφύγουμε ανθρώπους που έβαλαν πολλά εμπόδια και το δυστύχημα είναι ότι προέρχονται από τον Απόλλωνα. Δήθεν Απολλωνιστές… Με τελευταίο μπλόκο που πήγε να γίνει να μην επιτρέψει η ΕΕΑ να συμμετέχει ο Απόλλων. Φαντάζεστε λοιπόν όταν Απολλωνιστής βάζει αυτό το εμπόδιο πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα; Εμείς βάλαμε στόχο ότι τον Απόλλωνα θα τον αναδομήσουμε. Ο χρόνος πιστεύω ότι θα δουλέψει για μας. Δεν είχαμε χρόνο από τη στιγμή που μας έγινε η πρόταση, αλλά μετά τον Ιανουάριο θα στελεχώσουμε όπως πρέπει την ομάδα».

Για το ποιος είναι πρόεδρος:

«Πρόεδρος είναι ο Αλεξ Κάλας, πλέον. Η έδρα που συμφωνήσαμε είναι το γήπεδο του Μακεδονικού και δεν θα γυρίσουμε στην Καλαμαριά αν δεν καθαρίσει από τα μιάσματα που υπάρχουν εκεί. Εχω εξηγήσει στο δήμαρχο τα πράγματα εδώ και δύο τρία χρόνια. Η λήθη όμως το χειρότερο που έχει ο Έλληνας. Ορισμένοι άνθρωποι πατάνε στη λήθη και επανέρχονται στο χώρο, ενώ το παρελθόν τους είναι κάκιστο. Εμείς έχουμε χαράξει το δικό μας δρόμο και όποιος θέλει είμαστε εδώ, αλλά μόνο σε καθαρούς ανθρώπους».

Για την πρεμιέρα της Κυριακής με τη Λευκίμμη στο κύπελλο:

«Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο γήπεδο της Ανατολής και θα παίξουμε με τέσσερις προπονήσεις, αλλά έχουμε την ποιότητα και τα στελέχη για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις