Σκόνδρας: «Θα τα δώσουμε όλα με τη Νίκη Βόλου για την πρόκριση»

Ο Νίκος Σκόνδρας με την πολυετή θητεία του στα ελληνικά γήπεδα έχει αντιμετωπίσει πολλές φορές ιστορικές ομάδες αλλά για πολλούς συμπαίκτες του θα είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία αυτή αύριο κόντρα στην Νίκη Βόλου: «Είναι πρόκληση για τα πολλά νέα παιδιά που έχουμε στην ομάδα. Να φανταστείτε ότι κάποια παίζουν για πρώτη φορά στο Δημοτικό στάδιο» τόνισε χαρακτηριστικά στον FM 100 και στην αθλητική εκπομπή «Στα Γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει».

Για τις πιθανότητες που έχει η Φήκη απέναντι στην Νίκη Βόλου είπε: «Η αλήθεια είναι ότι η Νίκη Βόλου είναι το φαβορί. Έχει μία εξαιρετική ομάδα με πολύ καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, Θα τα δώσουμε όλα και θα διεκδικήσουμε την πρόκριση…».

Σημαντική θεωρεί και την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα: «Η αλήθεια είναι ότι με την καραντίνα είχαμε χάσει την επαφή με τους φιλάθλους. Είναι ωραίο που τους βλέπουμε ξανά στην εξέδρα να ενισχύουν τις προσπάθειες μας».

Τέλος ο Νίκος Σκόνδρας τόνισε πως ο μεγάλος στόχος της Φήκης είναι το πρωτάθλημα: «Γι’ αυτό προετοιμαζόμαστε και μοχθούμε. Πιστεύω ότι η ομάδα δουλεύει πολύ καλά, έχουμε καλά στοιχεία και θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής».

πηγή: sportrikala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις