Περαιτέρω ενίσχυση για τον Α.Σ. Αγχίαλος

Εμπειρία και νιάτα προσέθεσε στο ρόστερ του ο Α.Σ. Αγχίαλος Φθιώτιδες/Θήβες λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΘ. Συγκεκριμένα, απέκτησε τον αμυντικό Νίκο Προβιά (φωτό πάνω) και τον επιθετικό Γιάννη Γεωργακόπουλο (φωτό κάτω), που αναμένεται να βοηθήσουν το σύνολο του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου.

Οι ανακοινώσεις της διοίκησης του Α.Σ. Αγχίαλος Φθιώτιδες/Θήβες: είναι οι κάτωθι:

Για τον Προβιά: «Ανακοινώνεται η έναρξη της συνεργασίας με τον Νίκο Προβιά. Ο 30χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός υπήρξε επί σειρά ετών βασικό στέλεχος και αρχηγός στην ομάδα του Μαγνησιακού. Έχει αγωνιστεί επίσης μία σεζόν με τον Ρήγα στη Δ’ Εθνική, στην Αγία Άννα και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο στη Μακρινίτσα. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε μία γεμάτη ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία».

Για τον Γεωργακόπουλο: «Ανακοινώνεται η απόκτηση του ταλαντούχου επιθετικού Γιάννη Γεωργακόπουλου. Αποτελεί μια προσθήκη με το βλέμμα στο μέλλον αφού έκλεισε πριν λίγες μέρες τα 16 του χρόνια, ενώ αποκτήθηκε από την Κ19 της Νίκης Βόλου. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας από την αρχή της προετοιμασίας. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και του ευχόμαστε υγεία  και ένα λαμπρό μέλλον».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις