Αρσένος: «Ζήτησε συγγνώμη ο επόπτης»

“Τεράστια” χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του επί του Αμβρυσσέα Διστόμου ο Στέλιος Αρσένος, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. Ο προπονητής της Δήμητρας Ευξεινούπολης στάθηκε, επίσης, στο καθαρό που πέτυχαν οι παίκτες του και το ακύρωσε ως οφσάιντ ο επόπτης. “Ζήτησε συγγνώμη” ανέφερε χαρακτηριστικά για τον βοηθό ο τεχνικός της ομάδας της Μαγνησίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέλιου Αρσένου όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Το πρώτο επίσημο παιχνίδι στην έδρα μας, συνοδεύτηκε από μια τεράστια νίκη απέναντι σε έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο, όπως άλλωστε γνωρίζαμε. Ήταν μια νίκη που πραγματικά μας δίνει ενθαρρυντικά μηνύματα όσον αφορά την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.

Κοιτάμε μπροστά, δεν μένουμε στη νίκη. Η ομάδα έδειξε σήμερα μεγάλες δυνατότητες. Απέδειξε ότι μπορεί να κοιτάξει οποιαδήποτε ομάδα, είτε μέσα είτε εκτός έδρας στα μάτια, στα ίσια και να δημιουργήσει προβλήματα στον αντίπαλο. Σήμερα (σ.σ. χθες) το έκανε πράξη αυτό και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με ένα πολύ καθαρό γκολ που δεν καταλαβαίνω γιατί ο επόπτης το έδωσε οφσάιντ. Ούτε αυτός ξέρει, ζήτησε συγγνώμη. Από εκεί και πέρα δεν τα παρατήσαμε, πιέσαμε τον αντίπαλο, δημιουργήσαμε προβλήματα στον αντίπαλο και καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ το οποίο πραγματικά το αξίζαμε. Πραγματικά αυτό το γκολ μας έλειπε, γιατί την προηγούμενη εβδομάδα αφήσαμε κάποιους βαθμούς. Ο Θεός μας το έδωσε, γιατί βλέπει τον κόπο μας, βλέπει τη δουλειά μας στον αγωνιστικό χώρο.

Είμαστε πολλές ώρες, αφιερώνουμε χρόνο. Να πάνε όλα καλά, να έχουμε υγεία, γιατί οι τραυματισμοί παίζουν σημαντικό ρόλο στο πώς χτίζεται μια ομάδα και πώς συνεχίζει. Εγώ μόνο συγχαρητήρια μπορώ να δώσω. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Περιμένω ανάλογη συνέχεια. Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα, όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί πάρα πολύ. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και προχωράμε.

Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Αμβρυσσέα, είναι μια πολύ καλή ομάδα και πολύ ενισχυμένη. Εύχομαι να πετύχει κι αυτή το στόχο της. Εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και τίποτα άλλο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις