Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα η Νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό (01/12, 15:00)

Τον Παναιτωλικό αντιμετωπίζει η Νίκη Βόλου, σήμερα στις 3 το μεσημέρι, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι Βολιώτες αφού πρώτα απέκλεισαν τη Φήκη, τον Εργοτέλη και τον Α.Ο. Τρίκαλα, κληρώθηκαν με την ομάδα του Αγρινίου για τη φάση των «16» που διεξάγεται με διπλούς αγώνες.

Το ματς είναι κεκλεισμένων των θυρών καθώς η Νίκη εκτίει την βαριά ποινή που της επιβλήθηκε μετά τα επεισόδια οπαδών της στα Τρίκαλα. Ωστόσο ο αγώνας θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την συνδρομητική τηλεόραση της COSMOTE και συγκεκριμένα από το COSMOTE SPORT 3.

Η Νίκη θα παλέψει για να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης της αναλογούν και στα δύο παιχνίδια με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Άλλωστε ο αρχικός σχεδιασμός της ομάδας ήταν τέτοιος ώστε να μπορεί να διεκδικεί τη νίκη όποιος κι αν είναι ο αντίπαλός της.

Χωρίς τρεις

Εκτός της κυανόλευκης αποστολής έμειναν τρεις ποδοσφαιριστές. Ο Ξενοφών Πάνος που τραυματίστηκε στο ματς με τον Πιερικό, καθώς και οι Γκαρσία και Ροχάνο ώστε να πάρουν «ανάσες» οι δύο Αργεντινοί ενόψει και του ντέρμπι της Κυριακής με την Ξάνθη στο γήπεδο της Νεάπολης.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης υπολογίζει στους εξής 21 ποδοσφαιριστές:

Μπάγιτς, Περιστερίδης, Αποστολίδης, Γ. Κυρίτσης, Τζοβάρας, Παναγιωτίδης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Αλιατίδης, Τσιμπούκας, Κυριακίδης, Μπόσιο, Μέτσε, Τσουκαλάς, Μπάλλας, Βλαχομήτρος, Κάσσος, Βασιλείου, Μιράντα, Αλτιντζής, Τζιώρας.

Πενθήμερη του Παναιτωλικού στον Βόλο

Ο Παναιτωλικός βρίσκεται από χθες στον Βόλο και θα παραμείνει μέχρι και το Σάββατο έχοντας να αντιμετωπίσει, εκτός της Νίκης Βόλου, τον Βόλο για το πρωτάθλημα, το Σάββατο το απόγευμα.

Η αποστολή του Παναιτωλικού αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Ροντρίγκες, Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μπελεβώνης Χ., Φλόρες, Μελίσσας, Φυτόπουλος, Μόρσεϊ, Παρδαλός, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης Στ., Μπακαδήμας. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Λιάβας, Ντίας, Βαρόνε και οι Μαλής, Σκιαδάς με ίωση.

Οι διαιτητές

Την αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού θα διευθύνει ο Γιώργος Τζοβάρας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Βοηθοί του θα είναι οι Σπύρος Βασιλόπουλος (Έβρου) και Τιμολέων Γεωργακόπουλος (Πειραιά). Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Βασίλης Φίτσας από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος – Αίας Δάλλας (Ηπείρου). Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν θα χρησιμοποιηθεί VAR.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις