Παρελθόν και ο Βαγγόπουλος από τον Θησέα Αγριάς

Μετά τον προπονητή Κώστα Σταματίου και ο γυμναστής Μιχάλης Βαγγόπουλος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Θησέα Αγριάς.

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Θησέα Αγριάς ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον γυμναστή της ομάδας Μιχάλη Βαγγόπουλο, απόφαση η οποία είναι κοινή και σε απόλυτα φιλικό περιβάλλον.

Ο Μιχάλης,  κατά το παρελθόν έχει διατελέσει ποδοσφαιριστής και προπονητής της πρώτης ομάδας, ενώ την τελευταία τριετία έχει συνδράμει τα μέγιστα στην ομάδα, όντας προπονητής των ακαδημιών, αλλά και γυμναστής και άμεσος συνεργάτης των προπονητών μας, τόσο πέρυσι όπου συνέβαλε τα μέγιστα στην σωτηρία της ομάδας, όσο και φέτος στην εξαιρετική έως τώρα πορεία.

Φίλε Μιχάλη σε θεωρούμε άνθρωπο του Θησέα, σε θεωρούμε δικό μας άνθρωπο. Οι δρόμοι μας δεν χωρίζουν, απλά βάζουμε μία άνω τελεία.

Είς το επανιδείν».

Ο Μιχάλης Βαγγόπουλος δήλωσε στο προσωπικό του προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Ένα πολύ ωραίο ταξίδι έφθασε στο τέλος του. Λόγοι προσωπικοί και κυρίως επαγγελματικοί με αναγκάζουν να αποχωρήσω από την ομάδα της καρδιάς μου. Δεν θα ξεχάσω την περσινή περιπέτεια μας και τον τιτάνιο αγώνα που δώσαμε όλοι για να σωθεί η ομάδα. Όπως επίσης την εκπληκτική πορεία μας φέτος στο κύπελλο Ελλάδος, και την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ την διοίκηση του Νικ.Αραμπατζη, κ τους ποδοσφαιριστές μας για την άψογη συνεργασία. Εύχομαι όλοι να εκπληρώσουν τους στόχους τους, πάντα για το καλό του ΘΗΣΕΑ.»

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις