Θρίαμβος για τον ΑΣ Πήγασο

Το ιδανικό κλείσιμο της αγωνιστικής χρονιάς του πέτυχε ο Α.Σ Βόλου Πήγασος καθώς θριάμβευσε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing της πανελλήνιας ομοσπονδίας kick boxing (Π.Ο.Κ) που διεξήχθη στις 10-11-12 Δεκεμβρίου στην Χαλκίδα.

Ο σύλλογος συμμετείχε με 6 αθλητές οι οποίοι κατάφεραν να κατακτήσουν το εντυπωσιακό αποτέλεσμα των 4 πρώτων θέσεων και 2 όγδοων.

Οι αθλητές του συλλόγου αντιμετώπισαν τους καλύτερους αθλητές από όλη την Ελλάδα και κατάφεραν να ανταποκριθούν με απόλυτη επιτυχία, δίνοντας εντυπωσιακά δυνατούς και υψηλής τεχνικής κατάρτισης  αγώνες αφήνοντας τους υπόλοιπους συμμετέχοντες και το κοινό εντυπωσιασμένους από την επίδοση τους.

Ο προπονητής που συνόδευε την αποστολή sensei Κατσούρας Δημήτριος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την αγωνιστική απόδοση των αθλητών του, καθώς κατάφεραν το ιδανικό για εκείνον κλείσιμο της σεζόν.

Οι αθλητές Σκηνίτης Διονύσιος , Μίλλης Κωνσταντίνος , Σεφεράϊ Χρήστος και Κατσούλης Θεόδωρος κατάφεραν να κατακτήσουν την κορυφή και κατά συνέπεια την πρώτη θέση, οι Φουφίκος Φίλιππος και Μαράνογλου Γεώργιος δεν κατάφεραν να προκριθούν στα ημιτελικά και τερμάτισαν στην όγδοη θέση.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Πέτσης Νικόλαος και το υπόλοιπο Δ.Σ δίνουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους αθλητές και τον προπονητή για τις επιδόσεις και τα αποτελέσματα που κατάφεραν, καθώς θέλουν να ευχαριστήσουν τον Δάσκαλο του αθλητικού συλλόγου της Λαμίας «Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»  Κατρούλη Βασίλειο για την άψογη συνεργασία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις