Παραμένει πρώτος παρά την ήττα ο Κένταυρος Αγριάς

Δεν κατάφερε να συνεχίσει το σερί των νικών ο Κένταυρος Αγριάς στην Θεσσαλονίκη για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου (Α’ Υποόμιλος – 2ος όμιλος) της Β’ Εθνικής κατηγορίας στο handball. Στο γήπεδο της Μίκρας η ομάδα της Μαγνησίας λύγισε από το πλήθος των προβλημάτων που αντιμετώπισε όλη την προηγούμενη εβδομάδα και γνώρισε την πρώτη της ήττα με 26-23.

Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε να επικρατήσει δίκαια έχοντας περισσότερες επιλογές από τον πάγκο. Παρόλο το αποτέλεσμα η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς παραμένει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας και έχει τον πρώτο λόγο για την συνέχεια.

Η νέα χρονιά θα βρει τους νεαρούς παίκτες των Κρατήρα-Καλαποδά  να ετοιμάζονται για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς  που θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ του Βόλου. Συγκεκριμένα στις 16/01,  ο Κένταυρος Αγριάς θα φιλοξενήσει τους Πόντιους από το Κιλκίς σε ένα παιχνίδι καθοριστικής σημασίας, αφού σε περίπτωση νίκης θα εξασφαλιστεί η μία από τις δύο  προνομιούχες θέσεις που θα οδηγήσουν στην δεύτερη φάση του 2ου ομίλου.

Η διοίκηση, οι προπονητές και οι παίκτες του Κενταύρου εύχονται  Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2022. Αυτές οι Άγιες Μέρες να φωτίσουν την ψυχή του καθενός και το 2022 να φέρει Αγάπη, Χαρά, Ευτυχία, Ειρήνη και πάνω από όλα Υγεία σε όλους!

Πεντάλεπτα: (α) 3-3,4-4,5-6,6-7,10-9,13-11 (β) 15-14,17-16,20-17,21-19,22-19,26-23.

Η ομάδα του Κενταύρου Άγριάς αγωνίστηκε με τους: Χανιάς Δ., Κρατήρας Δ., Καλαποδάς Αγ., Μακρής Γ.(3),Τσούκας Ηλ., Χιώτης Κ. (4), Γραμματικόπουλος Χ. (5), Μησιρλίδης Π.(6), Πάσχος Δ. (4), Χαλκιάς Θ. (1),Μιχαλόπουλος Δ.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις