Η Αργώ ενισχύει το ορφανοτροφείο Βόλου

Ο ΑΣ ΑΡΓΩ  αντιμετωπίζει το Σάββατο 26  Μαρτίου στις 6 το απόγευμα στο κλειστό της Αγριάς την ομάδα του ΙΚΑΡΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ, για την 5η αγωνιστική των play out του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας βόλεϊ γυναικών.

Ο αγώνας θα είναι αφιερωμένος στην καταπολέμηση της οπαδικής βίας, καθώς επίσης και στο ορφανοτροφείο Βόλου, για το οποίο θα συγκεντρωθούν και θα αποδοθούν στη συνέχεια, είδη πρώτης ανάγκης και στερεά τρόφιμα.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Σύλλογος θα τιμήσει και θα απονέμει πλακέτες, στους  βασικούς συντελεστές της πολύ επιτυχημένης φετινής του πορείας. Συγκεκριμένα τον Δήμαρχο Βόλου Κο Αχιλλέα Μπέο, τον Πρόεδρο ΕΚΠΟΛ  Περιφέρειας Θεσσαλίας Κο Γεώργιο Κίτσιο, τους ιατρούς  Κα Ελένη Λαζάκη και Νίκο Ρούμπο, την εθελοντική διασωστική ομάδα Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας και τον Κο Αλέξανδρο Ευσταθίου ιδιοκτήτη της επιχείρησης  DOLPHIN OF SKIATHOS.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΑΡΓΩ απευθύνει κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό της πόλη, να γεμίσει το γήπεδο και να δώσει ένα ηχηρό  μήνυμα, κατά της οπαδικής  βίας και της βίας γενικότερα στον αθλητισμό.

Στο αγωνιστικό μέρος η Βολιώτικη ομάδα θα προσπαθήσει να αποκομίσει χρήσιμες εμπειρίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αφού ο φετινός στόχος της παραμονής στην Α2 κατηγορία έχει ήδη μαθηματικά εξασφαλιστεί.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις