Team manager στην Αργώ ο Ρούμπος

Την θέση του team manager στον ΑΣ Αργώ Βόλου, ανέλαβε ο Νίκος Ρούμπος.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ο ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει την ένταξη στην οικογένεια του Συλλόγου, ενός νέου Διοικητικού στελέχους το οποίο αναμένεται να δώσει «άλλον αέρα» στον τομέα της  οργάνωσης και της ανάπτυξής του.

Πρόκειται για τον Νίκο Ρούμπο , έναν άριστο επαγγελματία, οικογενειάρχη και πολύ επιτυχημένο παράγοντα του αθλητισμού της πόλης μας και όχι μόνο. Οι εδώ και αρκετές ημέρες συνομιλίες των δύο πλευρών  καρποφόρησαν, με το Νίκο Ρούμπο να παίρνει τελικά την απόφασή του και να αποδέχεται την πρόταση του Βολιώτικου συλλόγου, να αναλάβει τα καθήκοντα του team manager.

Ο Νίκος Ρούμπος γεννήθηκε το 1966 στον Βόλο και είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του ΑΠΘ και της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων και υπηρέτησε ως Αξιωματικός του Υγειονομικού Σώματος του Στρατού Ξηράς έως το 2012 όταν και αποστρατεύτηκε.  ΄Εκτοτε ασκεί το επάγγελμα του Χειρούργου -Οδοντιάτρου διατηρώντας ιδιωτικό ιατρείο στην πόλη του Βόλου.

Είναι παντρεμένος με τη δικαστική υπάλληλο Κατερίνα Ρέτζελα και πατέρας δύο γιών   αθλητών της κολύμβησης.

Άνθρωπος του αθλητισμού από μικρό παιδί , αρχικά  σε ηλικία 12 ετών εντάθηκε στα τμήματα στίβου του ΓΣ Βόλου με προπονητές τους καθηγητές του , Στάθη Τοπαλίδη και Κώστα Γιαννακίδη. Αργότερα μεταπήδησε στο τμήμα καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου και έως το 1983 διατέλεσε αθλητής του και μέλος μιας χαρισματικής ομάδας στην τότε ανταγωνιστική Εθνική κατηγορία. Την τριετία 1994-1997, ενώ υπηρετούσε  στο Βόλο αποτέλεσε μέλος της διοικούσας επιτροπής της ομάδας καλαθοσφαίρισης του ΑΟ Θεσσαλικός και συμμετείχε σε μια εξαιρετική πορεία εδραίωσής του στην Α1 κατηγορία της ΕΣΚΑΘ. Απο το 2014 αποτέλεσε διαδοχικά μέλος της διοίκησης του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και της διοικούσας επιτροπής καλαθοσφαίρισης του συλλόγου συμβάλλοντας στην πορεία της ανδρικής κυρίως ομάδας του συλλόγου έως και την παραμονή της στη Εθνική κατηγορία.

Επίσης ως μέλος της διοίκησης του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, συμμετείχε στην οργάνωση και εξέλιξη του τμήματος κολύμβησης , το όποιο έχει αναδείξει παγκόσμια πρωταθλήτρια και πανελληνιονίκες αθλητές και αθλήτριες και συνεχίζει την ανοδική του πορεία .Συμμετείχε ως εθελοντής στην ιατρική ομάδα υποστήριξης όλων των παγκόσμιων πρωταθλημάτων καλαθοσφαίρισης που διοργανώθηκαν στο Βόλο, ενώ στο πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης U-16 που διοργανώθηκε πρόσφατα στο Βόλο και την Λάρισα ,είχε την τιμή να του ανατεθεί απο την ΚΟΕ και την FINA , η οργάνωση της ιατρικής υποστήριξης του ιδιαίτερα επιτυχημένου πρωταθλήματος.

Ο ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ  τον καλωσορίζει στην οικογένεια του συλλόγου και του εύχεται καλή επιτυχία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις