Πρωταθλήτρια Νεανίδων ΕΣΚΕΠΕΛ η Αργώ

Ολοκληρώθηκε το F4 Νεανίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ, με την ομάδα της Αργούς να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια κερδίζοντας την Ε.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ με 3-2 σετ στην τελευταία αγωνιστική της διοργάνωσης. Το παιχνίδι είχε την μορφή τελικού, αφού η Βολιώτικη ομάδα έχοντας συγκεντρώσει 6 βαθμούς από τις δύο προηγούμενες καθαρές νίκες με Νίκη Βόλου και Φιλαθλητικο Λάρισας, χρειάζονταν μόνο ένα βαθμό στο τελευταίο παιχνίδι, δηλαδή δύο σετ για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Όμως για την ΑΡΓΩ που έφτασε στο final4 με 9 νίκες στα 9 παιχνίδια της κανονικής περιόδου, δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα , παρά μόνο αυτό της νίκης.

Το παιχνίδι ήταν υψηλού επιπέδου με τρομερές εναλλαγές στο σκορ , με την ΑΡΓΩ να προηγείται 1-0 και να την ΕΑΛ να ισοφαρίζει σε 1-1.Το 3ο σετ ήταν και το πιο καθοριστικό , όταν η ΑΡΓΩ βρέθηκε να χάνει με 17-10 και με τεράστια ψυχικά αποθέματα κατόρθωσε να κάνει το come back και την ανατροπή, κατακτώντας το τελικά με 26-24 και ταυτόχρονα την πρώτη θέση και την πρόκριση. Στο 4ο σετ επήλθε μια σχετική χαλάρωση, καθόσον είχε κριθεί η πρώτη θέση, με αποτέλεσμα να έρθει η ισοφάριση για τις Λαρισαίες σε 2-2. Οι αθλήτριες της Βολιώτικης ομάδας μπήκαν πιό αποφασισμένες στο τάϊ μπρέικ και το κατέκτησαν αρκετά εύκολα με 15-4, ολοκληρώνοντας τη φετινή τους πορεία αήττητες, ενώ θα συνεχίσουν την αγωνιστική τους δραστηριότητα με το νέο έτος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Τα σετ (22-25, 25-14, 26-24, 18-25, 15-4).

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ:(Σταθόπουλος Ε-Φουρκιώτης Κ) Γκέκα Τζ, Παντελή Π, Κασιούρα Β, Κασιούρα Χ, Στύλα Στ, Σουντουλουμάκη Αγγ, Φράγκου Δ, Π, Σταθοπούλου Σοφ, Σταθοπούλου Μ, Τουτουτζόγλου Α, Σκιαθίτη Ελ,Παΐλα Mαρ.

Τα αποτελέσματα όλων των αγώνων του final4:

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου

ΓΣ ΝΙΚΗ Βόλου-ΑΣ ΑΡΓΩ Βόλου 1-3

ΕΑ Λάρισας- ΦΣ Λάρισας 0-3

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου

ΓΣ ΝΙΚΗ Βόλου -ΕΑ Λάρισας 0-3

ΦΣ Λάρισας-ΑΣ ΑΡΓΩ Βόλου 1-3

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 

ΦΣ Λάρισας-ΓΣ ΝΙΚΗ Βόλου 3-0

ΕΑ Λάρισας – ΑΣ ΑΡΓΩ Βόλου 2-3

 

Τελική Κατάταξη:

1.ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 8β

2.ΦΣ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ 6β

3.ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ. 4β

4.ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 0β

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις