Αργώ: Ήττα για τις γυναίκες – Μια νίκη και μια ήττα για τους άνδρες το σαββατοκύριακο (21-22/01)

ΤΜΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (11η αγωνιστική) – ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΣΕΑ ΜΕ 3-0

Σε αγώνα της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών , ο ΑΣ ΑΡΓΩ γνώρισε την ήττα στη Θεσσαλονίκη από τον ΟΠΑΘ ΠΕΡΣΕΑ με 3-0 σετ. Η Βολιώτικη ομάδα δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική και να πάρει κάτι θετικό από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και υπέκυψε στην ανωτερότητα της αντιπάλου της , η οποία σημειώνεται ότι βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και είναι μια από τις ομάδες που διεκδικούν την κατάκτησή του πρωταθλήματος. Να σημειωθεί ότι αγωνίστηκε χωρίς στην σύνθεση τους την πασαδόρο Ασημινα Μαστρογιάννη, την κεντρικό Ελίνα Γερολυμάτου και την άλλη κεντρικό Πολίτα Ξάνθη, οι δύο πρώτες είναι τραυματίες και η τρίτη έχει ίωση.

Τα σετ:25-15,25-13, 25-16

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Σταθόπουλος Ε) Prokudina Polina, Φράγκου Δ,

Τζιοβάρα Π, Πόλη Βικτ , Σουντουλουμάκη Αγγ, Καλοφορίδη Μ, Αργυροπούλου Μαρ, Χουτζοπούλου Κ, Κασιούρα Χ, Αγγέλη Μ, Σταθοπούλου Σ, Παντελή Θ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής:

ΕΑ Λάρισας- Φοίνικας Αλεξ. 3-0 (25-20,25-12,25-13)

ΟΠΑΘ Περσέας- ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 3-0 (25-15,25-13, 25-16)

ΓΣ Νίκη Αλεξ.- Φιλαθλητικός Λάρισας 3-1 (25-17,25-18,16-25, 25-18)

ΦΓΣ Πρέβεζας- ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας (8-2-2023)

ΠΑΣ Γιάννινα- – ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (1-2-2023)

ΜΑΣ Νέα Γενεά- – ΑΣ Γιάννενα (8-2-2023 )

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

ΦΓΣ Πρέβεζας 30β (10 αγων)

ΟΠΑΘ Περσέας 24β (10 αγων)

ΜΑΣ Νέα Γενεά 24β (10 αγων)

ΕΑ Λαρίσης 21β (11 αγων)

ΑΣ Γιάννενα. 18β (8 αγων)

ΠΑΣ Γιάννινα 15β (9 αγων)

ΑΣ Αργώ Βόλου 13β (11 αγων)

Φοίνικας Αλεξ. 13β (11 αγων)

ΓΣΓ Νίκη Άλεξ 12β (10αγων)

ΕΟ Σταυρούπολης 7β (9 αγων)

ΦΣ Λαρισαϊκός 3β (11 αγων)

ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας 0β (10 αγών)

ΤΜΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ

ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΙΚΗ O ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΡΓΟΥΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 21-22/1 ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β΄ΕΘΝΙΚΗΣ

ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑΣ 5ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΦΦΑ ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ –ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ

Στον εξ αναβολής αγώνα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της β΄Εθνικής ανδρών , ο ΑΣ ΑΡΓΩ γνώρισε το Σάββατο την ήττα στα Τρίκαλα με 3-1 από τον ΣΦΑΑ ΑΜΙΛΛΑ. Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπυ , διαφήμιση για το άθλημα και στο οποίο παίχθηκε βόλεϊ υψηλού επιπέδου.

Η ΑΡΓΩ έκανε εκπληκτικό ξεκίνημα και με όλους του τομείς να δουλεύουν άψογα , προηγήθηκε με 1-0. Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και μέχρι τα μισά του 2ου , όταν η Τρικαλινή ομάδα κατάφερε να ανακάμψει και να προβάλει αντίδραση, φέρνοντας το σετ στα ίσα και δείχνοντας μεγαλύτερη ψυχραιμία στο τέλος έκανε το 1-1. Το ίδιο σκηνικό με πολλές συναρπαστικές φάσεις είχαμε και στο 3ο σετ , με την ΑΡΓΩ να ανατρέπει ένα επί μέρους εις βάρος της σκορ από 23-19 σε 23-24 και ενώ είχε set ball , με διαδοχικά λάθη έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί , δίνοντας προβάδισμα 2-1 στην ομάδα των Τρικάλων . Με ψυχολογικό αβαντάζ πλέον η ομάδα της ΑΜΙΛΛΑΣ στο 4ο σετ και την ΑΡΓΩ να μην καταφέρνει να βρει τον εαυτό της , γράφτηκε το τελικό 3-1 για την ομάδα των Τρικάλων .

« Παρά το άσχημο αποτέλεσμα για μας , συνεχίζουμε κανονικά την προσπάθειά μας . Είχαμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος , αλλά ο κύριος σκοπός μας είναι η ανάπτυξη του αντρικού βόλεϊ στο τόπο μας που τείνει να εξαφανιστεί . Είναι ενθαρρυντικό που τρεις ομάδες παίζουν πολύ καλό βόλεϊ στο φετινό πρωτάθλημα και χαρίζουν όμορφο θέαμα, γεγονός που δίνει ικανοποίηση και ελπίδα για το μέλλον. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και των δύο ομάδων για τη μεγάλη προσπάθεια , η οποία αποδεικνύει περίτρανα ότι το άθλημα έπρεπε να βρίσκεται σε άλλη θέση» δήλωσε ο προπονητής της ΑΡΓΟΥΣ Σπύρος Γεωργουλάς.

Σημαντική ήταν και η απουσία από πλευράς ΑΡΓΟΥΣ του βασικού κεντρικού της Αρίωνα Τζούνα που ήταν ασθενής με covid.

Τα σετ: 13-25, 25-23, 26-24,25-16

ΣΦΦΑ ΑΜΙΛΛΑ:(Γούλας Ε) Βήτας Σ,Δαλάκας Χρ, Σωτηρίου Απ, Κόκκας Ε,Αναγνώστου Αλ,Ανδρικόπουλος Δ,Μαρκόπουλος Μ, Γεωργιάδης Χρ, Λιανός Αθ, Πουλιανίτης Δ,Πατσουράκης Ν, Χήρας Αλ, Καμνίτσας Απ, Ρουμελιώτης Φ.

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Γεωργουλάς Σπ) Φουρκιώτης Κ, Ανδριώτης Μ, Παξιμαδάκης Χ, Λεμονής Αντ, Τζιώρτζιης Π, Ανδραβίζος Αχ, Τέγος Θ, Κοσμαδάς Γ, Τσεσμελής Ι, Γουριώτης Θ, Λεμονής Απ, Σδρούλιας Στ, Αλεξίδης Πασχ.Αναστασίου Ν.

ΓΣ ΒΟΛΟΥ-ΑΣ ΑΡΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ 7Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Με νίκη 3-0 επί της συμπολίτισσας ομάδας του ΓΣ ΒΟΛΟΥ , ολοκληρώθηκε το δύσκολο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο του ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ . Με τον αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος, ολοκληρώθηκε ο 1ος γύρος του πρωταθλήματος. Η ΑΡΓΩ δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα του ΓΣΒ που προσπάθησε αρκετά. Η νίκη αυτή βρίσκει την ΑΡΓΩ στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω από την ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και την ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Γεωργουλάς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, ενώ απουσίασαν οι βασικοί κεντρικοί Αρίων Τζούνας, Γιάννης Τσεσμελής και ο ακραίος Χάρης Παξιμαδάκης λόγω υποχρεώσεων

Τα σετ : 25-16, 25-13,25-16

Διαιτητές του αγώνα: Παρασκευάς Θεόδωρος , Μακρυγιάννη Θωμαή και Παπάζογλου Αλέξανδρος.

ΓΣ ΒΟΛΟΥ: Μίλτος Μ, Πιτσιάβας Απ, Σουφλής Ανδρ, Κουκογιάννης Στ, Ιωνάς Δ, Κόπανος Ν, Μαραγκός Ι, Παπούλης Α, Λεώνης Πασχ,Βαργεμιτζίδης Κ.

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ:(Γεωργουλάς Σπ) Ανδραβίζος Αχ, Κοσμαδάς Γ, Ντερβίσης Χρ, Λεμονής Αντ, Τζιώρτζιης Παν, Γουργιώτης Θ, Φουρκιώτης Κ, Αλεξίδης Π, Ανδριώτης Μ, Τέγος Θ, Σδρούλιας Στ, Λεμονής Απ.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής :

ΓΣ Βόλου- Αργώ Βόλου 0-3

ΑΠΣ ΦΘΙΑ -ΑΕ Λάρισας 0-3

ΓΣ Εθνικός Λαρ.- ΑΣ ΔΩΡΙΔΑΣ 3-2

ΣΦΦΑ ΑΜΙΛΛΑ – ΑΟ Ακαδημία 3-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

 ΣΦΦΑ Η Άμιλλα 20β

ΑΕ Λάρισας 18β

ΑΣ Αργώ Βόλου 16β

ΑΣ Δωρίδας 10β

ΓΣ Βόλου 8β

ΕΘΝΙΚΟΣ Λάρισας 8β

Ακαδημία Τυρνάβου 3β

ΑΠΣ ΦΘΙΑ Λαμίας 1β

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις