Με το πόδι κολλημένο στο γκάζι ο Ρήγας

Ο Ρήγας Φεραίος με την εντός έδρας ισοπαλία, που παραχώρησε στον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας, έφτασε τα επτά συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Ο σύλλογος του Βελεστίνου είχε γνωρίσει την τελευταία του ήττα από τον Καραϊσκάκη στην Άρτα για τη 17η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Οι «κυανόλευκοι» από την έναρξη του δευτέρου γύρου και έπειτα πήραν τέσσερις νίκες, μαζί με εκείνη του Φωκικού, η οποία ήταν στα «χαρτιά», ενώ μέτρησαν και άλλες τρεις ισοπαλίες.

Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη μετά την αναμέτρηση με την ΑΕ Καραϊσκάκης, δέχθηκε για πρώτη φορά γκολ στο τελευταίο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό. Ο τερματοφύλακας του Ρήγα, Αποστόλης Κεφαλάς, με τη βοήθεια των συμπαικτών του κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του για πέντε συνεχόμενα ματς. Επίσης, το συγκρότημα του Βελεστίνου σημείωσε επτά γκολ σε έξι αγώνες στο β΄ γύρο του πρωταθλήματος, αποδεικνύοντας πως αποδίδει το ίδιο καλά και στην επίθεση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ρήγας Φεραίος την ερχόμενη αγωνιστική θα πραγματοποιήσει το ρεπό του. Έτσι, ο Λάκης Μπακάλης και οι ποδοσφαιριστές του θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν για δύο εβδομάδες, ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι στο παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Ακολουθούν αναλυτικά τα αποτελέσματα του Ρήγα στο β΄ γύρο του πρωταθλήματος:

18η αγωνιστική: Ρήγας Φεραίος – Εθνικός Φιλιππιάδας 1-0
19η αγωνιστική: Οπούντιος Μαρτίνου – Ρήγας Φεραίος 0-2
20η αγωνιστική: Ρήγας Φεραίος – Τύρναβος 0-0
21η αγωνιστική: Φωκικός – Ρήγας Φεραίος 0-3 ά.α.
22η αγωνιστική: Ρήγας Φεραίος – Νίκη Βόλου 0-0
23η αγωνιστική: Αχέρων Καναλακίου – Ρήγας Φεραίος 0-2
24η αγωνιστική: Ρήγας Φεραίος – Θεσπρωτός 2-2

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις