Ίσως και σήμερα η γνωμοδότηση της ΕΕΑ για τον Ολυμπιακό Β.

Η λύση και εκκαθάριση των ΠΑΕ, για τις ομάδες που υποβιβάζονται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νέος ΚΑΠ, θα γίνεται αυτόματα και σε σύντομο χρονικό διάστημα (σε τρεις περίπου μήνες), χωρίς να απαιτείται να περάσουν 30 μήνες, στην περίπτωση που οι μέτοχοι αρνούνται…

…την εκκαθάριση.
Πολλές είναι οι ομάδες που επιθυμούν να ξεμπερδεύουν άμεσα με την εκκαθάριση των ΠΑΕ για να μην έχουν πρόβλημα συμμετοχής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, όπως για παράδειγμα η ΑΕΛ, ο ΟΦΗ, ο Άρης, η Νίκη, ο Εργοτέλης και φυσικά ο Ολυμπιακός Βόλου.
Βάσει του νέου ΚΑΠ, η διοργανώτρια αρχή (στην περίπτωση του Ολυμπιακού η Football League) θα κάνει την εκκαθάριση υπό την εποπτεία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Το έβδομο ερώτημα του υπομνήματος που κατέθεσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός στην ΕΕΑ (αλλά και στην ΕΠΟ) είναι το εξής: «Αν ανέβει άμεσα η ομάδα υπάρχει πρόβλημα με την ονομασία και τα διακριτικά της νέας ΠΑΕ, εάν δεν γίνεται η εκκαθάριση της παλιάς. Πότε και ποιοί μπορούν να κάνουν την εκκαθάριση;».
Ο Ερασιτέχνης περιμένει τη γνωμοδότηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό αναμένεται να γίνει σήμερα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις