Ο Κώστας Τσαρτσαρής στην τελετή λήξης του Αιολικού Βόλου (pics)


Μοιράσου το άρθρο

Την 1 Ιουλίου, Παρασκευή 2022 και ώρα 19:00 έως 22:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του Αιολικού Βόλου για το έτος 2022.

Τιμώμενα πρόσωπα οι αθλητές του Αιολικού Βόλου, οι γονείς αλλά και δύο μεγάλοι αθλητές και συνεχιστές του αθλητισμού σήμερα ο πρόεδρος του ΔΙ.ΠΕ.ΘΕ. κ. Βλιώρας Γεώργιος και ο επικεφαλής του αναπτυξιακού αθλητισμού της Ε.Ο.Κ. κ. Τσαρτσαρής Κωνσταντίνος .

Τιμώμενα επίσης πρόσωπα ο Υφυπουργός παρά τον πρωθυπουργό κ. Τριαντόπουλος Χρήστος και ο ακούραστος αντιδήμαρχος του Δήμου Βόλου κ. Πράττος Γεώργιος.

Η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Αιολικού με εκπρόσωπο και άξιο παρουσιαστή τον Αντώνη Σαμαρά εμπνευστή και υπεύθυνο της Ακαδημίας του Αιολικού Βόλου έχει ως εξής :

“Με την λήξη της χρονιάς σας καλωσορίζουμε στο 7ου εσωτερικό τουρνουά ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΥΜΠΑΣ. Μετά από δύο χρόνια καραντίνας μπορέσαμε και διοργανώσαμε το 7ο εσωτερικό τουρνουά ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΥΜΠΑΣ . Για έναν μήνα(Ιούνιο) και πλέον οι αθλητές και οι αθλήτριες του Αιολικού Βόλου κάθε απόγευμα ήταν στο γήπεδο και έδιναν παιχνίδια προσμετρώντας και συγκρίνοντας τις δυνάμεις τους. Το εσωτερικό τουρνουά του Αιολικού Βόλου αποτελεί πλέον θεσμό και έχει καθιερωθεί να γίνεται κάθε χρόνο προς τιμή του ιδρυτικού μέλους Τύμπα Γρηγόρη . Όσον αφορά τον αγωνιστικό απολογισμό της φετινής χρονιάς ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια η παιδική ομάδα του Αιολικού στο Ν. Μαγνησίας και προκρίθηκε στις 8 καλύτερες ομάδες της Θεσσαλίας .

Η αντρική μας ομάδα κατετάγη 7η στο πανθεσσαλικό πρωτάθλημα της Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ. όπου τον κύριο κορμό απαρτίζουν αθλητές προερχόμενοι από την ακαδημία μας. Η ομάδα των κορασίδων ανακηρύχθηκε δευτεραθλήτρια στο Ν. Μαγνησίας και προκρίθηκε στις 4 καλύτερες ομάδες της Θεσσαλίας ”.

Στη συνέχεια σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης ξεκίνησε το παιχνίδι επίλεκτων ομάδων του Αιολικού. Στο ημίχρονο απονεμήθηκε πλακέτα στο Πρόεδρο κ. Βλιώρα Γεώργιο από τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του Αιολικού κ. Λεύκελη Δημήτρη για την πολυετή του προσφορά στον αθλητισμό και τη στήριξη του προς το σύλλογο του Αιολικού .

Ο κ. Βλιώρας ευχαρίστησε το Δ.Σ. του Αιολικού για την τιμή που του κάνει και είπε μεταξύ άλλων: “Είναι μεγάλη μου χαρά να βοηθάω γενικότερα τους αθλητικούς συλλόγους από την θεσμική θέση που βρίσκομαι διότι επιτελούν κοινωνικό έργο και προάγουν τον αθλητισμό που τόσο αγαπάω .”

Στη συνέχεια απονεμήθηκε πλακέτα στον επικεφαλή του αναπτυξιακού αθλητισμού της Ε.Ο.Κ. κ. Τσαρτσαρή Κωνσταντίνο από την γραμματέα του Δ.Σ. του Αιολικού κ. Σωτηρίου Ζωή για την πλούσια προσφορά του στον αθλητισμό. Ο κορυφαίος αθλητής σε Ελλάδα και Ευρώπη ευχαρίστησε το Δ.Σ. του Αιολικού όπως και τον υπεύθυνο Σαμαρά Αντώνη και είπε μεταξύ άλλων: ”Εσείς οι γονείς επενδύεται στα παιδιά σας που ασχολούνται με τον αθλητισμό και μόνο τα χαρούμενα πρόσωπα που διακρίνω είναι για όλους πραγματικά υγεία και ευλογία”.

Την πλακέτα του υφυπουργού κ. Τριαντόπουλου Χρήστου για τη βοήθεια και τη στήριξη του προς τον Αιολικό παρέλαβε ο αδελφός του. Μετά το τέλος του αγώνα των επίλεκτων όπου κέρδισε η εφηβική ομάδα ακολούθησαν οι βραβεύσεις για τον διαγωνισμό τριπόντων με νικητή τον Άγγελο Πανταζόπουλο, στα διαγωνιστικά των Hot shot για την μεσαία κατηγορία κέρδισε ο Χρήστος Πούλος και στα διαγωνιστικά των LAY UP της μικρής κατηγορίας κέρδισαν οι Τζίτζος Νίκος και Τσιούνης Στέφανος.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών που διακρίθηκαν

Και τέλος όλα τα παιδιά κεράστηκαν από τα πανόστιμα γλυκά του Ζαχαροπλαστείου “Ο ΜΠΑΜΠΗΣ”, τα κουλουράκια από το αρτοποιείο “ΑΡΤΟΠΟΛΙΣ” και όπως κάθε χρόνο από τα αναψυκτικά της Ε.Ψ.Α. τους οποίους και ευχαριστεί το Δ.Σ. για την χορηγία τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο νομικός σύμβουλος της ομάδας του Αιολικού κ. Σαμαράς Ιωάννης. Από το Δ.Σ. του Αιολικού παρευρέθηκε η γραμματέας κ. Σωτηρίου Ζωή ,ο αντιπρόεδρος κ. Λεύκελης Δημήτριος, ο ταμίας κ. Σκυριανός Νικόλαος ,το μέλος η κ. Ρούσσου Άννα, το μέλος ο κ. Μακρυκώστας Δημήτριος, το μέλος κ. Ρούσσος Όθων κ.α.λ .

Τέλος το Δ.Σ. του Αιολικού ευχαριστεί τον υπεύθυνο της ακαδημίας κ. Σαμαρά Αντώνη όπως και τους άξιους συνεργάτες του κ. κ. Στεργιόπουλο Ιωάννη, Γουμενόπουλο Στάθη , Δεμίρη Κώστα για τον αγώνα που έδωσαν για να στεφθεί με μεγάλη επιτυχία η γιορτή. Ευχαριστεί την γραμματεία με τον κ. Βλάχο και την κ. Σεφεριάδου Θάλεια για την διεξαγωγή του αγώνα όπως και τους διαιτητές κ.κ. Παπαγιώτη Γεώργιο και Πάρη που διαιτήτευσαν αφιλοκερδώς  .Ευχαριστεί τον υπεύθυνο του Κλειστού Γυμναστηρίου Ν. Ιωνίας κ. Οικονόμου Δημήτριο που ενήργησε ώστε οι φωτεινοί πίνακες να λειτουργούν άψογα. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που εμπιστεύονται τον Αιολικό για τα πολύτιμα παιδιά τους.” Ευχή των ανθρώπων του Αιολικού για ένα όμορφο με υγεία , χαρά και ξένοιαστο καλοκαίρι. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη….!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις