Τρελό σενάριο από Βραζιλία για ΠΑΟΚ και Ντιέγκο! (vid)

Τις προηγούμενες ημέρες ρεπορτάζ του βραζιλιάνικου «flaweb.com» ανέφερε ότι ο πρώην διεθνής με τη «Σελεσάο» μεσοεπιθετικός, Ντιέγκο Ρίμπας, έχει δελεαστική πρόταση από ελληνική ομάδα που δεν κατονομαζόταν και σκέφτεται σοβαρά να την αποδεχτεί.

Σημερινό δημοσίευμα στη Βραζιλία και πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «torcedores.com»  υποστηρίζει ότι ο ΠΑΟΚ είναι η ελληνική ομάδα που έχει χτύπησε την πόρτα του 37χρονου αρχηγού της Φλαμένγκο και βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία.

Ο Ντιέγκο Ρίμπας την τελευταία εξαετία αγωνίζεται στη Βραζιλία για λογαριασμό της Φλαμένγκο, όμως το συμβόλαιο του με τη «Φλα» ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Δεκέμβριο και η μεταγραφή είναι ανοικτή

Στο δημοσίευμα της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας γίνεται λόγος για προσωπική επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου η απόκτηση του έμπειρου ποδοσφαιριστή, ωστόσο όπως επισημαίνεται «η διαπραγμάτευση δεν θα είναι εύκολη».

Οι υψηλές απολαβές του ποδοσφαιριστή, που έκανε καριέρα σε Πόρτο, Βέρντερ, Γιουβέντους, Βόλφσμπουργκ, Ατλέτικο Μαδρίτης, έχουν οδηγήσει σε «πάγωμα» των διαπραγματεύσεων, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο παίκτης ζήτησε τραπεζικές εγγυήσεις για να συνεχίσουν οι διαπραγματεύσεις.

Πάντως, όπως αναφέρεται, ο ΠΑΟΚ δεν έχει κλείσει το κεφάλαιο του Ντιέγκο και ενδεχομένως να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων σε περίπτωση που μειώσει τις απαιτήσεις του.

skgsports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις