Ρέππος: “Θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα ο Γ.Σ. Αλμυρού, αυτοί θα είναι οι αντίπαλοί μας”

Το δικό του σχόλιο για το ξεκίνημα της προετοιμασίας της ομάδας του, τους στόχους της και τη συνολική εικόνα του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ, πραγματοποίησε, στο goalpost.gr, ο τεχνικός του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού, Κώστας Ρέππος.

Αναλυτικά:

Για το ξεκίνημα της προετοιμασίας στον Γ.Σ. Αλμυρού:

“Η ομάδα ξεκίνησε προετοιμασία την 1η Αυγούστου και αυτές τις δέκα πρώτες διαπιστώνω ότι υπάρχει πολλή διάθεση απ’ όλα τα παιδιά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια που καταβάλλουν. Το κλίμα είναι άριστο κι όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν κίνητρο για διάκριση. Στόχος της ομάδας μας είναι να γίνουμε, πρώτα απ’ όλα, ομάδα, με όλη τη σημασία της λέξης, να τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο, να παίζει όμορφο κι ελκυστικό ποδόσφαιρο και στο τέλος να πάρει αυτό που της αξίζει. Ήρθαν αρκετοί ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας φέτος και, σε συνδυασμό με τα παιδιά που έμειναν από πέρσι, θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις και θα διεκδικεί τη νίκη σε κάθε παιχνίδι”.

Για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ:

“Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων χρόνων. Θα έχει πολλές δυνατές αναμετρήσεις και όποια ομάδα έχει διάρκεια, θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα, μέχρι τέλους. Θεωρώ ότι 5-6 ομάδες θα το κάνουν. Μέσα σε αυτές είμαστε κι εμείς. Βάσει των μεταγραφών τους, εξίσου δυνατές ομάδες θα είναι η Αγία Άννα, ο Μαγνησιακός, ο Αίας Σούρπης, ο Σαρακηνός, ο Θησέας και ο Ρήγας”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις