Φιλική ήττα για τον Πανσερραϊκό από την Κηφισιά

Το δεύτερο του φιλικό αγώνα, έδωσε ο Πανσερραϊκός στο Βελβεντό Κοζάνης, όπου και ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Τα «λιοντάρια» αντιμετώπισαν την Κηφισιά, ομάδα του Νοτίου ομίλου της Super League 2 και ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες με 2-1, με το δεύτερο ημίχρονο να διεξάγεται υπό καταρρακτώδη βροχή, συνθήκη που δεν βοήθησε ιδιαίτερα τους δυο προπονητές στα συμπεράσματα τους.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες στο ματς, μία σε κάθε ημίχρονο, με την Σερραϊκή ομάδα να αναδεικνύεται στο πρώτο μέρος ισόπαλη με σκορ 1-1. Στο 8′ ο Κουιρουκίδης με πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Γιαννίκογλου, ενώ στο 27′ ο Κανίς, έκλεψε την μπάλα ψηλά και ξεπερνώντας τον αντίπαλο γκολκίπερ ισοφάρισε για τον Πανσερραϊκό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανσερραϊκός είχε μια καλή ευκαιρία για να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Στίνα να πλασάρει εξ επαφής τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά εκείνος είπε όχι, στο 47′, ενώ στο 75′ ο Γκίνης, εκμεταλλεύτηκε μια αδράνεια μέσα στην περιοχή και με κοντινό σουτ σημείωσε το 2-1. Ο Πανσερραϊκός αντέδρασε, κράτησε μπάλα και με ωραία ανέβασματα των Ζέρη και Τσαγκαλίδη, άσκησε πίεση στην Κηφισιά. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Σαΐντ, στο ντεμπούτο του, είχε δυο καλές ευκαιρίες, ο Στίνα ένα δοκάρι σε σέντρα-σουτ και ο Κατσίκας, απέκρουσε εντυπωσιακά, ένα σουτ εντός περιοχής, των αντιπάλων σε ξαφνική αντεπίθεση.

Η ομάδα του Πανσερραϊκού, ολοκληρώνει σήμερα Σάββατο 13/8 την προετοιμασία της στο Βελβεντό Κοζάνης και οι παίκτες θα απολαύσουν διήμερο ρεπό για τον εορτασμό της Παναγίας στις 15 Αυγούστου. Επιστροφή στις προπονήσεις από την Τρίτη 16/8.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δ. Ελευθερόπουλος)

(α΄ ημίχρονο): Γιαννίκογλου, Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Παπάζογλου, Δεληγιαννίδης, Οικονόμου, Σιόντης, Κανίς, Μασκανάκης, Μυστακίδης, Λιούμης (Ντοναλντόνι 30΄)

(β΄ ημίχρονο): Κατσίκας, Ζέρης, Γιανναράκης, Δημητρίου, Τσαγκαλίδης, Σοφιανός, Ανάκογλου, Καραμπέρης, Στίνα, Μούργος, Σαϊντ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις