Ανανέωση και “διαζύγιο” μέσα σε λίγες μέρες για Χαραλαμπίδη κι Αιγάλεω!

Μοιράσου το άρθρο

Τη λύση της συνεργασίας της με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και της Νίκης Βόλου, Απόστολο Χαραλαμπίδη, έντεκα ημέρες μετά την γνωστοποίηση της ανανέωσής της μεταξύ των δύο πλευρών, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Αιγάλεω.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Απόστολο Χαραλαμπίδη. Ευχαριστούμε τον έμπειρο τεχνικό για όσα πρόσφερε μέχρι σήμερα στον Σύλλογο μας, καθώς και για τις όμορφες στιγμές τις οποίες ζήσαμε στο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα. Το ήθος, η ευσυνειδησία και ο επαγγελματισμός που επέδειξε καθ΄ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας, τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό στην οικογένεια του Αιγάλεω.

Παράλληλα λύνεται η συνεργασία της ομάδας μας και με τον άμεσο συνεργάτη του κ. Χαραλαμπίδη, Γιώργο Αλεξόπουλο, τον οποίο, επίσης, ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας. Ο Αλεξόπουλος με την πολυετή παρουσία του στην ομάδα ως παίκτης, αλλά και ως προπονητής, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της «κυανόλευκης» ιστορίας, πιστός «στρατιώτης» του City και ευελπιστούμε στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν. Ευχόμαστε και στους δύο κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής τους καριέρας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις